Voditelji
IspisE-mail
Emir Jamak

EMIR JAMAKEmir Jamak, rođen 17.02.1987. godine u Sarajevu, magistar je komunikologije. Dio tima Hayat TV-a postaje u aprilu 2014. godine. Voditelj je centralne informativne emisije “Vijesti u 7” te novinar informativnog programa.

Više...
 
IspisE-mail
Dalila Omerović
DALILA OMEROVIĆDalila Omerović rođena je 25.09.1985. u Zenici. trenutno je voditeljica u projektu "Zvijezda možeš biti ti", ali vodi i naš jutarnji program "Naša kuhinja".
Više...
 
IspisE-mail
Šejla Cocalić
ŠEJLA COCALIĆŠejla Cocalić rođena je 1987. godine u Doboju, a osnovnu i srednju školu, Jezičku gimnaziju završila je u Gračanici. Trenutno je voditeljica i novinarka emisije "Ispuni mi želju", a zajedno sa Dalilom Omerović vodi i jutarnji program "Naša kuhinja".
Više...
 
IspisE-mail
Fikret Hodžić
FIKRET HODŽIĆFikret Hodžić rođen je 27.09.1985. godine u Srebrenici. Nakon nemilih ratnih dešavanja dolazi u Sarajevo gdje završava osnovnu, a zatim i Perzijsko-bosanski koledž. 

Odličan uspjeh u spomenutom školovanju donosi i novi izazov, te fakultet Političkih nauka u Sarajevu postaje novi u nizu zadanih ciljeva, na kome je trenutno apsolvent. Ekipi Hayat TV priključio se u aprilu 2007. godine. Prve korake u televiziji napravio je u redakciji jutarnjeg programa, u kojoj je prošao osnovne faze novinarstva. Nakon toga biva angažiran u emisiji "Royal Cafe", koja samim svojim konceptom nudi priliku da se nauče i neki novi pravci u novinarstvu. Zatim, kreće serijal emisije "Glam Blam", u kojoj nastavlja sa aktivnim obavljanjem novinarskih zadataka, najviše onih terenskih.
Više...
 
IspisE-mail
Ammar Švrakić
AMMAR ŠVRAKIĆAmmar Švrakić, rođen je 07.03.1990. u Zagrebu. Voditelj je showa uživo "ZMBT", "Nominacija", a gledate ga i utorkom kao voditelja emisije "Pa kaže...". Ammar uređuje emisiju "Happy time".
Više...
 
IspisE-mail
Eldina Turković

ELDINA TURKOVIĆRođena 26.08.1992.godine u Konjicu. Završila Drugu gimnaziju u Sarajevu, nakon toga upisala Pravni fakuktet u Sarajevu. Trenutno na trećoj godini studija. Zajedno sa Ammarom Švrakićem vodi emisiju "Ka kaže...".

Više...
 
IspisE-mail
Nerma Turić

NERMA TURIĆ

Rođena 30. septembra 1985. godine u Mostaru, magistrica je komunikologije. Trenutno je voditeljica centralne informativne emisije “Vijesti u 7”.

Više...
 
IspisE-mail
Adisa Kušundžija

Rođena 14. januara 1983. godine u Sarajevu. Diplomirala na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu 2008. godine, smjer Žurnalistika.

Više...