Emisije
IspisE-mail
SLATKI RECEPT

Od 6.marta petkom  u 18 sati možete uživati u pripremama  slatkih poslastica u kreaciji izvrsnog slovenačkog poslastičara Gox-a i uz asistenciju nove voditeljice Hayat TV-a glumice Belme Košutić

Više...
 
IspisE-mail
BRZI RECEPT

Od 2.marta od ponedjeljka do petka  u 8:20/15:30. Pobjednik prve sezone kulinarske emsiije „Super recept“  Miran Karić  sada za vas ima Brzi recept.

Više...
 
IspisE-mail
SVI NA SELO

U emisiji "Svi na selo" poljoprivredne su teme!

Više...
 
IspisE-mail
SUPER RECEPT

Druga sezona kulinarske emisije „Super recept „ počinje 2.marta.

Više...
 
IspisE-mail
SAMO KONKRETNO

“Samo konkretno!”  je  debatna emisiji u kojoj se obrađuju aktuelne teme bh. društva.

Više...
 
IspisE-mail
NEKI DRUGI JA

“NEKI DRUGI JA”  - talk show Fikreta Hodžića

Više...
 
IspisE-mail
RECEPT ZA DOBAR ŽIVOT

Emisija “Recept za dobar život” svoj koncept postavila je još prije sedam godina, ali mi ne bismo bili mi da iz sezone u sezonu ne postavljamo nove standarde, ne osluškujemo prijedloge vjernih gledatelja.

Više...
 
IspisE-mail
VIJESTI U 7

Centralna informativna emisija Hayat TV, sadrži pregled najznačajnijih dnevnih događaja u zemlji i svijetu, te informacije o vremenu i sportu.


 

Koncepcija emisije se zasniva na kratkim i jasnim informacijama, a cilj je da se na objektivan način predstave akteri i događaji koji, direktno ili indirektno, utječu na sudbinu Bosne i Hercegovine. Osim dnevnih političkih događaja, u "Vijestima u 7" obrađujemo najaktuelnije teme iz svih sfera javnog života, prezentirajući stavove institucija, organizacija i pojedinaca koji su najtješnje vezani i zainteresirani za njenu.

U "Vijestima u 7" ne propustite:

Priču o prioritetima Federalne vlade u tek preuzetom mandatu!

Neke ministre novog Vijeća ministara snimili smo prvog dana na njihovom radnom mjestu!

Koliko uskoro bosanskohercegovački krompir može na evropske stolove!

Šest godina Federacija bez zakona o šumama, podaci iz drvne industrije poražavajući!

Ove i druge priče gledajte od sedam!

urednica: Marija Đurić
voditeljica: Marijana Kršo


Novinari, također, kritički obrađuju pojedine teme, pa i one "najškakljivije", nastojeći izazvati reakciju svih zainteresiranih, a radi pronalaženja odgovora na sva pitanja i probleme, posebno insistirajući da nadležne institucije budu i odgovorne za ono što rade. Poseban kvalitet emisijama dala je i praksa da naši novinari redovno putuju širom Bosne i Hercegovine i prezentiraju aktuelnosti i neobične događaje iz bh. čaršija i krajeva naše zemlje koji se već odavno smatraju zaboravljenim. Dnevne aktuelnosti iz BiH obrađujemo i u saradnji sa partnerskim stanicama, a zahvaljujući saradnji sa televizijskim stanicama iz Beograda, Zagreba, Skoplja, Ljubljane… "Vijesti u 7" sadrže i informacije iz regiona.

Nakon 17 godina SDPBiH dobija novog predsjednika. Vanredni kongres još traje.
POTPIS: NIKŠIĆ, BEŠLAGIĆ, PUDARIĆ, BORIĆ, PEJANOVIĆ...

Ko je kupio, a ko prodao zgradu u centru Sarajeva, čiji metar kvadratni prostora košta 370 KM?
POTPIS: KAKO SE PRODAJE NABRZINU?

Šta bi nam donijela institucija ličnog bankrota?
POTPIS: SVUGDJE NORMALNO, OSIM U BIH

Agencija za bankarstvo RS-a prečešljala Bobar banku. Ekonomski eksperi tvrde - tržište je sigurno.
POTPIS: BLOKIRANI DEPOZITI

urednik: Nihad Sadiković
voditelj: Emir Jamak
 
IspisE-mail
ISPUNI MI ŽELJU
"Ispuni mi želju" target je za sve generacije i za cijelu porodicu, jer pruža pregršt iznenađenja, nenadanih situacija, zanimljivih događaja i doživljaja.
Više...
 
IspisE-mail
VIJESTI
Najznačajnije informacije iz zemlje i svijeta, i interesantni prilozi u kojima novinari IPP-a obrađuju najaktuelnije teme iz cijele BiH, sadržaj su "VijestI."
Više...
 
IspisE-mail
GLAM BLAM

Zašto "Glam Blam"? Pa možda da razmislite koji minut, ili vam za razmišljanje neće trebati ni minuta, budući da bi društveni i jet-seterski život mogli opisati upravo u dvije riječi: glamour i blamour...

Više...
 
IspisE-mail
HAYAT PRODUCTION SHOW
Ne samo da vam nudimo najbolju zabavu uz brojne muzičke zvijezde koje dolaze iz najjače izdavačke kuće u BiH “Hayat productiona”, već i priliku da upoznate zvijezde u usponu. Pratite nas jer u emisiji „Hayat Production show“  zabava nikad ne prestaje!
Više...
 
IspisE-mail
HORIZONTI
Ako želite posjetiti svaki kutak planete, upoznati sve njene ljepote, ali i strahote, saznati više o običajima i neobičnostima njenih stanovnika, biti bliže naučnim dostignućima, posjetiti sajmove, festivale, karnevale, ako želite proširiti horizonte, gledajte "Horizonte".

Emisija koja vam približava daljine!