Emisije
IspisE-mail
SVI NA SELO

U emisiji "Svi na selo" poljoprivredne su teme!

Više...
 
IspisE-mail
SUPER RECEPT

Druga sezona kulinarske emisije „Super recept „ počinje 2.marta.

Više...
 
IspisE-mail
SAMO KONKRETNO

“Samo konkretno!”  je  debatna emisiji u kojoj se obrađuju aktuelne teme bh. društva.

Više...
 
IspisE-mail
NEKI DRUGI JA

“NEKI DRUGI JA”  - talk show Fikreta Hodžića

Više...
 
IspisE-mail
RECEPT ZA DOBAR ŽIVOT

Emisija “Recept za dobar život” svoj koncept postavila je još prije sedam godina, ali mi ne bismo bili mi da iz sezone u sezonu ne postavljamo nove standarde, ne osluškujemo prijedloge vjernih gledatelja.

Više...
 
IspisE-mail
VIJESTI U 7

Centralna informativna emisija Hayat TV, sadrži pregled najznačajnijih dnevnih događaja u zemlji i svijetu, te informacije o vremenu i sportu.

Više...
 
IspisE-mail
ISPUNI MI ŽELJU
"Ispuni mi želju" target je za sve generacije i za cijelu porodicu, jer pruža pregršt iznenađenja, nenadanih situacija, zanimljivih događaja i doživljaja.
Više...
 
IspisE-mail
VIJESTI
Najznačajnije informacije iz zemlje i svijeta, i interesantni prilozi u kojima novinari IPP-a obrađuju najaktuelnije teme iz cijele BiH, sadržaj su "VijestI."
Više...
 
IspisE-mail
GLAM BLAM

Zašto "Glam Blam"? Pa možda da razmislite koji minut, ili vam za razmišljanje neće trebati ni minuta, budući da bi društveni i jet-seterski život mogli opisati upravo u dvije riječi: glamour i blamour...

Više...
 
IspisE-mail
HAYAT PRODUCTION SHOW
Ne samo da vam nudimo najbolju zabavu uz brojne muzičke zvijezde koje dolaze iz najjače izdavačke kuće u BiH “Hayat productiona”, već i priliku da upoznate zvijezde u usponu. Pratite nas jer u emisiji „Hayat Production show“  zabava nikad ne prestaje!
Više...
 
IspisE-mail
HORIZONTI
Ako želite posjetiti svaki kutak planete, upoznati sve njene ljepote, ali i strahote, saznati više o običajima i neobičnostima njenih stanovnika, biti bliže naučnim dostignućima, posjetiti sajmove, festivale, karnevale, ako želite proširiti horizonte, gledajte "Horizonte".

Emisija koja vam približava daljine!