Emisije
IspisE-mail
Ramazanski programUgodne dane posta svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i svijetu želimo uz tradicionalni “Ramazanski program” “Hayat TV-a”. U mjesecu spasa, oprosta, mjesecu ljubavi, mira i ibadeta, Ramazanu, namjera “Hayat TV-a” i ove godine je vrlo jasna: Podsjetiti na istinske vrijednosti, značaj porodice, odgoj novih generacija, učvršćivanje komšijskih i prijateljskih veza, ali i važnosti nas samih kao dijela jedne zajednice.

Više...
 
IspisE-mail
TELEVIZIJSKA POSLA

Od 06. juna, petkom od 21:00h u programu “Hayat TV-a” pratite novu emisiju “Televizijska posla”. Riječ je o audiciji u kojoj će, na kraju, dvoje najboljih postati dio hayatovog tima u voditeljskom smislu.

Više...
 
IspisE-mail
PA KAŽE...

Svaka pjesma ima dio prije kojeg kažemo svi: Pa kaže! Zatim dolaze oni najznačajniji dijelovi pjesme, koje s nestrpljenjem očekujemo. To su uvijek oni dijelovi koji su najomiljeniji, najsjetniji, najznačajniji.... oni zbog kojih volimo pjesmu. Takve pjesme, možete poželjeti čuti u emisiji "Pa kaže..."

Više...
 
IspisE-mail
HAPPY TIME

Vikendom pratite "Happy time"! Nova emisija u programu Hayat TV-a potvrditće vam da se sretni trenuci dešavaju! A ovu emisiju gledat će samo sretni i nasmijani ljudi.

Više...
 
IspisE-mail
TOKOVI NOVCA

Informišite se o ekonomskim temama u "Tokovima novca". Ekonomske aktuelnosti u Bosni i Hercegovini i svijetu, priče koje regulišu oblasti ekonomije u državi, izvještaji sa berzi...

Više...
 
IspisE-mail
VEČER S IGOROM

“Večer s Igorom” je zabavno-muzički program Hayat TV-a, koji je zamišljen kao večernji show program po uzoru na svjetske late night programe.

Više...
 
IspisE-mail
NAŠA KUHINJA

Veoma je važno kvalitetno započeti dan i obaviti sve neophodno za uspješno funkcionisanje kroz različite dnevne aktivnosti: na poslu, na fakultetu ili kod kuće.

Više...
 
IspisE-mail
SLUČAJEVI X

Ekipa emisije sedme sezone, na čijem je čelu, kao i dosad, iskusni urednik i novinar Veldin Čustović, istražuje javnosti poznate i nepoznate događaje koji će gledateljima biti prezentovani u dokumentarnom formatu.

Više...
 
IspisE-mail
VIJESTI U 7
Centralna informativna emisija Hayat TV, sadrži pregled najznačajnijih dnevnih događaja u zemlji i svijetu, te informacije o vremenu i sportu. Koncepcija emisije se zasniva na kratkim i jasnim informacijama, a cilj je da se na objektivan način predstave akteri i događaji koji, direktno ili indirektno, utječu na sudbinu Bosne i Hercegovine. Osim dnevnih političkih događaja, u "Vijestima u 7" obrađujemo najaktuelnije teme iz svih sfera javnog života, prezentirajući stavove institucija, organizacija i pojedinaca koji su najtješnje vezani i zainteresirani za njenu.
Više...
 
IspisE-mail
ISPUNI MI ŽELJU
"Ispuni mi želju" target je za sve generacije i za cijelu porodicu, jer pruža pregršt iznenađenja, nenadanih situacija, zanimljivih događaja i doživljaja.
Više...
 
IspisE-mail
VIJESTI
Najznačajnije informacije iz zemlje i svijeta, i interesantni prilozi u kojima novinari IPP-a obrađuju najaktuelnije teme iz cijele BiH, sadržaj su "VijestI."
Više...
 
IspisE-mail
GLAM BLAM

Zašto "Glam Blam"? Pa možda da razmislite koji minut, ili vam za razmišljanje neće trebati ni minuta, budući da bi društveni i jet-seterski život mogli opisati upravo u dvije riječi: glamour i blamour...

Više...
 
IspisE-mail
HAYAT PRODUCTION SHOW
Ne samo da vam nudimo najbolju zabavu uz brojne muzičke zvijezde koje dolaze iz najjače izdavačke kuće u BiH “Hayat productiona”, već i priliku da upoznate zvijezde u usponu. Pratite nas jer u emisiji „Hayat Production show“  zabava nikad ne prestaje!
Više...
 
IspisE-mail
HORIZONTI
Ako želite posjetiti svaki kutak planete, upoznati sve njene ljepote, ali i strahote, saznati više o običajima i neobičnostima njenih stanovnika, biti bliže naučnim dostignućima, posjetiti sajmove, festivale, karnevale, ako želite proširiti horizonte, gledajte "Horizonte".

Emisija koja vam približava daljine!
 
IspisE-mail
AUTOKLUB
"Autoklub" je najstarija emisija ove vrste u Bosni i Hercegovini. Emisija je koncipirana od stalnih rubrika od kojih posebno izdvajamo rubriku "Test" u kojoj vozimo novitete tek pristigle na naše tržište.
Više...
 
IspisE-mail
ZMBT

Audicije za "ZMBT 7" u programu "Hayat TV-a" gledajte subotom u 21:00 sat.