Emisije
IspisE-mail
SLATKI RECEPT

Od 6.marta petkom  u 18 sati možete uživati u pripremama  slatkih poslastica u kreaciji izvrsnog slovenačkog poslastičara Gox-a i uz asistenciju nove voditeljice Hayat TV-a glumice Belme Košutić

Više...
 
IspisE-mail
BRZI RECEPT

Od 2.marta od ponedjeljka do petka  u 8:20/15:30. Pobjednik prve sezone kulinarske emsiije „Super recept“  Miran Karić  sada za vas ima Brzi recept.

Više...
 
IspisE-mail
SUPER RECEPT

Druga sezona kulinarske emisije „Super recept" .

Više...
 
IspisE-mail
SAMO KONKRETNO

“Samo konkretno!”  je  debatna emisiji u kojoj se obrađuju aktuelne teme bh. društva.

Više...
 
IspisE-mail
NEKI DRUGI JA

“NEKI DRUGI JA”  - talk show Fikreta Hodžića

Više...
 
IspisE-mail
RECEPT ZA DOBAR ŽIVOT

Emisija “Recept za dobar život” svoj koncept postavila je još prije sedam godina, ali mi ne bismo bili mi da iz sezone u sezonu ne postavljamo nove standarde, ne osluškujemo prijedloge vjernih gledatelja.

Više...
 
IspisE-mail
VIJESTI U 7

Centralna informativna emisija Hayat TV, sadrži pregled najznačajnijih dnevnih događaja u zemlji i svijetu, te informacije o vremenu i sportu.

Više...
 
IspisE-mail
ISPUNI MI ŽELJU
"Ispuni mi želju" je emisija koja ima za cilj pomoći svima onima koji pomoć trebaju. Nastojimo čuti od naših sugrađana sve ono što nemaju kome reći.Želimo emisijom pokazati kako žive naše prve komšije i želimo pružiti podršku, ali i nadu da bolje sutra ipak postoji.
Više...
 
IspisE-mail
VIJESTI
Najznačajnije informacije iz zemlje i svijeta, i interesantni prilozi u kojima novinari IPP-a obrađuju najaktuelnije teme iz cijele BiH, sadržaj su "Vijesti."
Više...
 
IspisE-mail
GLAM BLAM

Zašto "Glam Blam"? Pa možda da razmislite koji minut, ili vam za razmišljanje neće trebati ni minuta, budući da bi društveni i jet-seterski život mogli opisati upravo u dvije riječi: glamour i blamour...

Više...
 
IspisE-mail
HAYAT PRODUCTION SHOW
Ne samo da vam nudimo najbolju zabavu uz brojne muzičke zvijezde koje dolaze iz najjače izdavačke kuće u BiH “Hayat productiona”, već i priliku da upoznate zvijezde u usponu. Pratite nas jer u emisiji „Hayat Production show“  zabava nikad ne prestaje!
Više...
 
IspisE-mail
HORIZONTI
Ako želite posjetiti svaki kutak planete, upoznati sve njene ljepote, ali i strahote, saznati više o običajima i neobičnostima njenih stanovnika, biti bliže naučnim dostignućima, posjetiti sajmove, festivale, karnevale, ako želite proširiti horizonte, gledajte "Horizonte".

Emisija koja vam približava daljine!