IspisE-mail
GLAM BLAM

Zašto "Glam Blam"? Pa možda da razmislite koji minut, ili vam za razmišljanje neće trebati ni minuta, budući da bi društveni i jet-seterski život mogli opisati upravo u dvije riječi: glamour i blamour... Hiljadu puta smo postavili pitanje postoji li Glamour u Bosanaca i Hercegovaca? Naš zaključak je da postoji, ali uz Glamour, svakako da je neizostavan onaj drugi dio, tamna strana glamoura koju smo mi nazvali Blam. Svakako da je već odavno forma informativnog novinarstva postala nezanimljiva, današnju publiku interesuje apsolutno sve iza kulisa. Danas više nije vijest da se desio Fashion week, već ko je koga prevario, da li je manekenki ispala cica na pisti, da li je dobila honorar... Bitna "draž" tzv. Glamoura postala je preturanje po privatnim životima, trač, sex, lova, prenemaganja, paparazzi... Naslovi tipa "privatne nesreće i gafovi" postali su glavni prodavači novina, zbog kojih se trčalo na kioske, otvaralo teme na forumima i diskutovalo na kafama i u emisijama.

 

 

 

Hiljadu puta smo postavili pitanje postoji li Glamour u Bosanaca i Hercegovaca? Naš zaključak je da postoji, ali uz Glamour, svakako da je neizostavan onaj drugi dio, tamna strana glamoura koju smo mi nazvali Blam. Svakako da je već odavno forma informativnog novinarstva postala nezanimljiva, današnju publiku interesuje apsolutno sve iza kulisa. Danas više nije vijest da se desio Fashion week, već ko je koga prevario, da li je manekenki ispala cica na pisti, da li je dobila honorar... Bitna "draž" tzv. Glamoura postala je preturanje po privatnim životima, trač, sex, lova, prenemaganja, paparazzi... Naslovi tipa "privatne nesreće i gafovi" postali su glavni prodavači novina, zbog kojih se trčalo na kioske, otvaralo teme na forumima i diskutovalo na kafama i u emisijama.

e-mail: glamblam@hayat.ba
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.

busy