Autor web admin5    Četvrtak, 24 Januar 2013 11:46    IspisE-mail
DOLINA VUKOVA

Najuspješiji turski projekt koji je režirao poznati turski reditelj, tokom emitovanja u Turskoj, ali i svim drugim zemljama pustošio je ulice. "Dolina vukova" je najgledanija turska serija svih vremena čiju novu, šestu sezonu bh. gledatelji s nestrpljenjem iščekuju.

 

"Dolina vukova" prati život tajnog agenta državne sigurnosne službe koji je nakon promjene vizuelnog identiteta „ubačen“ u tursku mafiju. Pokušava otkriti i sabotirati njihove tajne planove, koji svakim danom uništavaju Tursku, a put osvete prožet je avanturom, borbama, strašću, ali i neočekivanim ljubavnim zapletom.
Baveći se svjetskom politikom, najbogatijim ljudima i mafijom serija je otkrila dosta tajni, a radnja je povukla i određene političke konotacije, što je povećalo zanimanje za ovaj televizijski fenomen.

U petoj sezoni pratili smo život Polata Alemdara i njegovu misiju da raskrinka mafiju na čijem je čelu niko drugi nego njegov otac, ujedno i šef tajnog udruženja “Vijeće vukova”.

Na zahtjev zaista velikog broja gledatelja nastavljamo s prikazivanjem najuspješnijeg turskog TV-projekta "Dolina vukova". Premijera nove, šeste sezone serije, koja je potresla svijet i u kojoj se pojavljuju holivudske zvijezde Sharon Stone i Andy Garcia je u nedjelju, 1. septembra, odmah nakon indijske serije "Madhubala", u 21h. Za razliku od prethodne, pete sezone, samo za naše gledatelje i ljubitelje ove megapopularne serije, svake nedjelje u 21h emitovat ćemo po dvije epizode šeste sezone.

Nova sezona se bavi odnosima između države, mafije, poslovnih krugova u Turskoj i kroz nadolazeće epizode pojavljuje se mnogo novih likova. U prvoj epizodi šeste sezone kada Polat sazna šta mu je preživjela kćeka, kaže Aron Feleru: „Daj mi kćerku, uradiću šta god želiš“. Kakve će odgovore Polat dati na Fellerove želje? Hoće li uspjeti naći svoju voljenu kćer saznat ćemo u premijernoj epizodi šeste sezone, u nedjelju, odmah nakon serij "Madhubala", u 21h.

_____________________________________________________________________________________________________________________

DOLINA VUKOVA, 133. i  134. epizoda, nedjelja 20.04., 21:00

Pusatovi ljudi muče Šerefa i Imdata. Crnog dovode na nepoznati lokaciju. Selvi daje izjavu. Jašar i Indži se sastaju. Indži je opsjednuta umrlim djetetom. Mete i Jašar se bučno raspravljaju. Memati pije kada je sam. Lejla ne može zaspati. Zašto? Koga će pratiti Šeref i zašto?

 

 

 

 

 

 

 Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.

busy
Ažurirano ( Srijeda, 16 April 2014 14:11 )