Četvrtak, 24 Januar 2013 11:46    IspisE-mail
DOLINA VUKOVA

Najuspješiji turski projekt koji je režirao poznati turski reditelj, tokom emitovanja u Turskoj, ali i svim drugim zemljama pustošio je ulice. "Dolina vukova" je najgledanija turska serija svih vremena čiju novu, šestu sezonu bh. gledatelji s nestrpljenjem iščekuju.

"Dolina vukova" prati život tajnog agenta državne sigurnosne službe koji je nakon promjene vizuelnog identiteta „ubačen“ u tursku mafiju. Pokušava otkriti i sabotirati njihove tajne planove, koji svakim danom uništavaju Tursku, a put osvete prožet je avanturom, borbama, strašću, ali i neočekivanim ljubavnim zapletom.
Baveći se svjetskom politikom, najbogatijim ljudima i mafijom serija je otkrila dosta tajni, a radnja je povukla i određene političke konotacije, što je povećalo zanimanje za ovaj televizijski fenomen.

U petoj sezoni pratili smo život Polata Alemdara i njegovu misiju da raskrinka mafiju na čijem je čelu niko drugi nego njegov otac, ujedno i šef tajnog udruženja “Vijeće vukova”.

Na zahtjev zaista velikog broja gledatelja nastavljamo s prikazivanjem najuspješnijeg turskog TV-projekta "Dolina vukova". Premijera nove, šeste sezone serije, koja je potresla svijet i u kojoj se pojavljuju holivudske zvijezde Sharon Stone i Andy Garcia je u nedjelju, 1. septembra, odmah nakon indijske serije "Madhubala", u 21h. Za razliku od prethodne, pete sezone, samo za naše gledatelje i ljubitelje ove megapopularne serije, svake nedjelje u 21h emitovat ćemo po dvije epizode šeste sezone.

Nova sezona se bavi odnosima između države, mafije, poslovnih krugova u Turskoj i kroz nadolazeće epizode pojavljuje se mnogo novih likova. U prvoj epizodi šeste sezone kada Polat sazna šta mu je preživjela kćeka, kaže Aron Feleru: „Daj mi kćerku, uradiću šta god želiš“. Kakve će odgovore Polat dati na Fellerove želje? Hoće li uspjeti naći svoju voljenu kćer saznat ćemo u premijernoj epizodi šeste sezone, u nedjelju, odmah nakon serij "Madhubala", u 21h.

_____________________________________________________________________________________________________________________

DOLINA VUKOVA, 135. i  136. epizoda, nedjelja 27.04., 21:00

Majka otetog djeteta je kod Lejle. Lejla tješi očajnu ženu. Polat i Abudlhey pokušavaju pronaći Crnog. Indži potpuno gubi razum. Memati dolazi po Selvi, te se svečano odjeveni svatovi u kojima se nalaze i Elif, Nazife i Osman kreću ka restoranu. Indži nožem nasrće na Lejlu. Vjenčano slavlje počinje.

 

 

 

 

 

 

 

 Komentari (0)add comment

Napišite komentar
Morate biti prijavljeni da biste mogli poslati komentar. Molimo vas da se registrirate ukoliko nemate već otvoren korisnički račun.

busy
Ažurirano ( Srijeda, 23 April 2014 14:45 )