UŽAS: NA ZADNJEM SJEDIŠTU JE BILA BEBA, NIKO NIJE POKAZIVAO ZNAKOVE ŽIVOTA

Na magistralnom putu M-17 Hadžići- Pazarić, u mjestu Zovik, nedaleko od Sarajeva, saobraćaj je u potpunosti obustavljen zbog teške nesreće u kojoj je troje smrtno stradalih.

Na terenu su pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, a specijalci su blokirali prilaz mjestu saobraćajne nesreće. Saobraćaj se preusmjerava preko Gradca.

Tužilac iz Tužilaštva Kantona Sarajevo stigao je na mjesto tragedije te je i zvanično počeo uviđaj.

Prema potvrđenim informacijama, a koje je portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić dao novinarima, stradale su dvije žene i dijete.

Do nesreće je došlo kada se putnički automobil u kojem su se nalazile stradale osobe direktno sudario s kamionom. Prema riječima portparola MUP-a KS, vozaču kamiona je također ukazana ljekarska pomoć i on se nalazi na mjestu nesreće. O uzrocima i okolnostima nesreće za sada nije mogao konkretno govoriti. Šta se tačno dogodilo, bit će poznato nakon uviđaja.

Ono što je vidljivo na mjestu događaja je da je putnički automobil prešao u lijevu traku i direktno se sudario sa kamionom koji je prevozio beton.

Kako je za Faktor posvjedočio jedan od očevidaca događaja, on je dotrčao do unesrećenih, ali u tom momentu niko nije davao znakove života.

  • Neki momci su već bili razvalila vrata automobila. Pokušali su izvući unesrećene. Na zadnjem sjedištu je bila beba. Međutim, niko nije pokazivao znakove života. Jedino što su mogli uraditi je da čekaju dolazak policije i ljekara. Koliko sam vidio, u autu “peugeot 307” su bile i dvije žene – rekao je očevidac ove stravične nesreće.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.