LOPOVI OJADILI PORODICU NJEGOMIR: OPLJAČKAN STAN MERIMINOG MRTVOG MUŽA

Stan u centru Beograda nedavno preminulog bivšeg supruga Merime Njegomir Milana opljačkan je.

Porodica je 11. oktobra prijavila policiji krađu, a nadležni tragaju za lopovima.

  • Milanova nekretnina, koja ima više od 110 kvadratnih metara i vrijedi oko 350.000 eura, obijena je pod sumnjivim okolnostima. Merimina i Milanova kćerka Milica, prema policijskom zapisniku, izašla je iz stana da prošeta psa, a zaboravila je da zaključa vrata. Navodno su lopovi to iskoristili i u po bijela dana upali, istumbali prostorije i pokrali vrijedne stvari. Bez obzira na to što je Njegomir imao specijalna vrata sa najmodernijim sistemom zaključavanja, pljačka je lako obavljena jer su vrata bila otključana. Iz stana je nestao nakit, čija se vrijednost procjenjuje na nekoliko hiljada eura – otkriva Kurirov izvor i dodaje da je pjevačicina kćerka Milica prijavila krađu.
Kurir
  • Kada se vratila iz šetnje, Milica je zatekla stan u haosu. Pozvala je policiju i prijavila krađu – završava izvor.

Ovim povodom pozvali smo Merimu za komentar.

  • Poštovani, ja sam se razvela od mog supruga, pokojnog Milana Njegomira, prije 23 godine. Sva pitanja zajedničke imovine smo tada riješili na miran i civilizovan način. O tome kome će pripasti njegova imovina, rješavat će se ostavinskim postupkom, u kojem ja nemam nikakav uticaj, niti potraživanja. Tačno je da je stan obijen i da su moja djeca podnijela krivičnu prijavu protiv N. N. lica. Nadamo se da će organi utvrditi počinioce- rekla je pjevačica za Kurir.

Milan je umro 21. augusta. Merima se od bivšeg muža oprostila emotivnom porukom . Oni su tokom braka, koji je trajao 16 godina, dobili tri kćerke i sina.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PROMO / EUROPSKI MILJENIK DOBIO OSVJEŽENJE

0
Hyundai Tucson je osvojio srca europskih vozača još davne 2004. godine, etablirajući se kao najprodavaniji model i miljenik fanova širom kontinenta.