KATE MIDDLETON JE ODMAH NAKON PRVIH ZABAVA NA FAKSU ZARADILA LASKAVI NADIMAK

Kate Middleton ostvarila je san svake djevojčice i udala se za princa. Prva pučanka koja se udala u kraljevsku porodicu princa je osvojila na fakultetu gdje je odmah postala popularna.

Na sveučilištu St Andrew’s koje su oboje pohađali Kate je posjećivala prve zabave i odmah zaradila nadimak. Zbog fizičkog izgleda odmah su je prozvali Beautiful Kate (Lijepa Kate) i po tom su je nadimku svi znali do kraja faksa.

  • Bila je visoka, vitka, guste tamne kose. Upravo je došla s ljetovanja pa je bila i preplanula, zelenih očiju. Najljepša na fakultetu. Odmah su je počeli zvati Lijepa Kate – kažu oni koji su studirali s princem i Kate.
LACOCK, UNITED KINGDOM – MAY 06: Girlfriend of Prince William, Kate Middleton, leaves Laura Parker Bowles’ wedding to Harry Lopes at St Cyriac’s Church, Lacock on May 6, 2006 in Wiltshire, England. 26-year old Laura (daughter of Camilla and her former husband Andrew), and 29-year old Harry (nephew of the late Lord Roborough and grandson of the late Lord Astor of Hever) announced their engagement in November, having dated for nine years. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

William i Kate prvo su bili prijatelji, a hemija je proradila nakon što ju je on vidio na modnoj reviji na kojoj je nosila potpuno prozirnu haljinu ispod koje joj se vidjelo donje rublje.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE