Većina ljudi ima barem jedan mladež na licu i tijelu, a neki imaju i po nekoliko ovih jedinstvenih obilježja. Ali, da li ste se nekad zapitali kakvo značenje imaju mladeži koji se nalaze na određenim mjestima?

Odgovor pruža drevna kineska vještina tumačenja mladeža, po imenu – tan su. U kineskoj kulturi već na hiljade godina se mladeži na ljudskom tijelu proučavaju ne samo iz medicinskih razloga već i kao pokazatelj nečije sudbine. Kinezi veruju da mladeži na našem tijelu mogu da nam predvide budućnosti , u zavisnosti od pozicije na kojoj se nalaze.

Otkrijte i vi da li vam predstoji život ispunjen uspjesima, život na putu, srećan brak, uspješna karijera ili poteškoće u poslu ili ljubavi.


Pronađite mladeže na svom licu, pogledajte pod kojim brojem je ta pozicija i saznajte kakva vas sudbina čeka.

1. Mladež na desnom obrazu

Mladež na desnom obrazu ukazuje da će osoba veoma brzo nakon stupanja u bračnu zajednicu steći veliko bogatstvo.

2. Mladež iznad usana

Supermodel Sindi Kraford je stekla uspjeh i slavu zahvaljujući svom mladežu, a ovo prirodno obilježje pozicionirano tik iznad usne odlikuje neustrašive i uporne ljude koji zahvaljujući svom karakteru, ali i tvrdoglavosti, ostvaraju sve svoje ciljeve. To ujedno znači da brže postaju bogati.

3. Mladež kod nosa

Bez obzira na to da li se nalazi na vrhu ili pored nosa, mladež na tom dijelu tijela je povezan sa materijalizmom. Osobe sa mladežom na nosu će zasigurno ostvariti poslovni uspjeh u životu i biće imućni.


4. Mladež na peti

Neobičan mladež pozicioniran na samoj peti je veoma rijedak a otriva da će vlasnik ovog prirodnog obilježja, kao strastveni avanturista, provesti život putujući.

5. Mladež na struku

Ukoliko imate mladež na struku to znači da ste prefinjena i posebna osoba! Iako možda tokom života teže postižete stabilnost i zadovoljstvo, jer težite višim ciljevima, uspjeh vam je zagarantovan.

6. Mladež između očiju

Ako je mladež između očija (takozvano "treće oko“) označava kvalitete vođstva, bogatstvo, zadovoljstvo. Takođe, smatra se da će vlasnici mladeža između i iznad očiju stalno putovati širom svijeta.

7. Mladež na desnom dlanu

Mladež na dlanu simbolizuje materijalno bogatstvo. U slučaju da je pozicioniran na gornjoj polovini dlana, veoma lako ćete doći do novca, a u suprotnom slučaju, ako je smješten na donjem dijelu dlana, bićete prinuđeni da uložite malo veći napor.

8. Mladež na bradi

Zaista je sreća imati mladež na bilo kojoj strani brade, jer se smatra da je to siguran znak da će biti omiljeni sudbini u skoro svim svojim poduhvatima. Čak i bez puno truda s njihove strane, imaju šansu da dostignu bogatstvo i prosperitet, pa će uživati u svačijoj privrženosti i pažnji.

9. Mladež kod pupka

Madeži u području pupka označavaju ljude koji su srećni i uživaju u porodičnom životu. Oni će jednostavnim koracima ostvarivati sve u životu i dolaziti do velikih uspjeha. Pupak je po kineskoj astrologiji izvor blaga, pa što je mladež bliži centru, to ćete imati više sreće u životu.

10. Mladež na desnoj strani grudi

Osobe koje na ovom mjestu imaju mladež uživaće u mirnom životu sa puno blagodati. Uživaćete u raskošnosti života i bićete spremni da krojite život samo po svojim pravilima.

11. Mladež kod uha ili desnoj strani lica

Mladež kod uha ili na desnoj strani nosa predstavljaju više novca s manje napora. odnosno dobru zaradu i luksuzan život. Rashodi će biti nekontrolisani.

12. Mladež na malom prstu

Imate mladež na malom prstu desne ili lijeve ruke? To označava da ste zaljubljenik u putovanja i da ćete sa lakoćom upoznavati svijet koji vas okružuje, piše Krstarica.