U julu 2018. Mirror je objavio intervju s Freddiejem Everyjem, tada 17-godišnjim rođakom slavnog nogometaša Davida Beckhama (49), koji je bio shrvan jer se udaljio.

Nije mogao vjerovati kako se sve promijenilo i u kakvom siromaštvu živi pa se često prisjećao odrastanja igrajući se sa svojim rođacima u kući Beckhamovih.

U periodu kada je dao intervju, život mu nije bio lagan, naporno je radio kako bi nešto zaradio, a živio je u privremenom smještaju sa svojim ocem.

Inače, Davidova sestra Lynne se 2010. razvela od Colina Everyja, Freddiejevog oca. U braku su bili 11 godina i osim Freedyja dobili su još i kćerku Georginu i sina Josha. Nakon rastave se sve promijenilo i životi su im krenuli u potpuno različitim smjerovima. Georgina i Freedie su počeli živjeti s ocem, a majka je preuzela brigu o mlađem sinu Johnu. Njih dvoje nisu živjeli u siromaštvu već u kući vrijednoj 470.000 funti.

Beckhamovi ne znaju kuda će s novcem, a član porodice živi u siromaštvu

'U meni su pomiješane emocije. Samo želim otići na ručak, razgovarati i nadoknaditi sve. Ne tražim više od toga. Dok smo odrastali, viđali smo ih puno i ja imaju toliko sretnih uspomena na igru u njihovoj kući, lov na uskršnja jaja i igranje na četverociklima. Onda je odjednom sve stalo i ja ih gledam kako žive svoje živote na Instagramu ili na TV-u. Još uvijek imamo toliko toga zajedničkog. Volim nogomet i bavim se modom, ali nikad ne stignem podijeliti to s njima', rekao je tada Freddie.

Istaknuo je da je od Davida dobio par tenisica od 200 funti, koje mu je jednom poslao kao zakašnjeli božićni poklon. Dok se njegov rođak Brooklyn, koji je i sam milijunaš, vozio po Londonu u skupocjenim automobilima, Freddie je gradom išao na dotrajalom biciklu jer si nije mogao platiti satove vožnje.

Freddie ne zamjera svojem ujaku i rođacima na uspjehu. 'Na kraju krajeva, ponosan sam na svog ujaka. Ne znam kako bih to objasnio', rekao je.