A.T. (26) iz Leskovca (Srbija) pogledao je noćas povredama koje je zadobio u udesu koji se dogodio na raskrsnici Svetoilijske i Ulice Miloša Obilića, potvrđeno u Opštoj bolnici Leskovac.

- Imao je srčani zastoj i povredu glave, kod nas je reanimiran. Rađena je laboratorija i pregledi specijalista, a zbog povreda glave prevezen je u UKC Niš. Podlegao je povredama - kažu u leskovačkoj bolnici.

Nezvanično se saznaje da je mladić preminuo na putu ka Kliničkom centru Niš.

D.M. (1960) iz Donjeg Stopanja primljen je sa povredama stomaka, grudi, zadobio je politraume, a nakon dijagnostike i pregleda specijalista prebačen je u hirurški šok u Opštoj bolnici.

Podsjetimo, automobil "opel astre" noćas oko 00.21 sat na raskrsnici Svetoilijske i ulice Miloša Obilića zabio se u market u trenutku dok su radnici JKP “Komunalac” Leskovac obilježavali horizontalnu signalizaciju i tada su povrede zadobila dva radnika ovog preduzeća.

Mladić koji je preminuo radio je u JKP “Komunalac”, bio je sin jedinac, oženjen, a žena mu je u 7. mjesecu trudnoće.

Prema izjavama očevidaca, do nesreće je došlo tako što je vozač opel astre vozio velikom brzinom žureći da “uhvati zeleno svjetlo semafora”.

On je najvejrovatnije izgubio kontrolu nad vozilom i udario u radnike "Komunalca" koji su tek stigli na tu raskrsnicu da bi obilježili horizontalnu signalizaciju.

Vozač je iz obližnje Sat mahale i prema dostupnim informacija, on nije povrijeđen.