Muzička diva Celine Dion, koja se posljednjih nekoliko godina bori s dijagnozom ukočene osobe, vratila se pod svjetla pozornice u Las Vegasu i to na koncertu svjetski poznatog violončeliste iz Hrvatske, Stjepana Hausera.

Ona je pojavila na njegovom ‘Rebel With A Cello‘ Showu u Wynnu, a čini se da je Hauser itekako bio svjestan svoje VIP gošće pa je odsvirao prepjev ‘My Heart Will Go On‘, pjesme koja je bila tema kultnog filma ‘Titanic‘ iz 1997., za koji je Dion snimila soundtrack.

Slavna je pjevačica dobila veliki pljesak i ovacije kad je stigla u dvoranu i dok je hodala do svog mjesta, a izvedba pjesme ‘My Heart Will Go On‘ posebno ju je dirnula. Svladana emocijama, Dion je nastavila mirno sjediti potpuno zadubljena u izvedbu na pozornici sve do samog kraja.

Kad je pjesma završila, ustala je s ostatkom publike i oduševljeno pljeskala Hauseru. U jednom je trenutku shvatila da pljesak publike nije samo za Hausera, već i za nju, pa se tada počela okretati lijevo i desno oko sebe i zahvaljivati i kimati u znak poštovanja posjetiteljima koncerta. Poslala im je i nekoliko zračnih poljubaca uz riječi: "Hvala vam, puno vam hvala!"