Svjetska muzička zvijezda i glumica Lady Gaga (38) prije par dana je s partnerom Michaelom Polanskyim (46) viđena na pripremama za vjenčanje njezine sestre Natali Germanotte.

Fotografi su pjevačicu uslikali u uskoj crnoj haljini koja otkriva trbuščić, što je dovoljan razlog da svjetski mediji pokrenu lavinu glasina o Gaginoj trudnoći.

Lady Gaga je 13-terostruka dobitnica Grammyja u petak, 31. maja navečer prisustvovala je probnoj večeri na terasi hotela ViewPoint u Yorku. Njena porodica iznajmila je cijelo hotel za vikend, uključujući sedam soba smještenih uz more te osam hotelskih apartmana.


U posjed ekskluzivnih fotografija došao je britanski tabloid The Sun, a na njima Lady Gaga, pravog imena Stefani Joanne Angelina Germanotta, nosi crnu kreaciju i štikle iste boje. Na ovaj stajling dodala je i ogromni dijamantni prsten, bisernu ogrlicu i odgovarajuće naušnice.

Kako je vidljivo iz fotografija, muzička diva cijelo je vrijeme bila dobro raspoložena, s ostalim uzvanicima dijelila osmjehe i promatrala Atlantski okean. Sljedećeg je dana zvijezda filma A Star is Born izgledala sretnije no ikad dok je pomagala svojoj sestri s njezinom prekrasnom bijelom haljinom.

Nakon 30-minutne ceremonije, Gaga je primjećena kako razgovara sa svojim dečkom Michaelom, koji je izgledao dotjerano u crnom odijelu i s cvijetom pričvršćenim za rever sakoa. Zaljubljeni golupčići potom su odšetali ruku pod ruku do obale kako bi se fotografirali s mladencima, piše Večernji List.