Povodom 175. godišnjice Ustava Danske, danski princ Joachim, mlađi sin bivše kraljice Margrethe koja je s trona abdicirala početkom ove godine, i njegova supruga, princeza Marie sudjelovali su na komemorativnom događaju u danskoj ambasadi u Washingtonu.

Par i njihovo dvoje najmlađe djece, kojima je bivša kraljica Margrethe oduzela kraljevske titule, već gotovo godinu dana živi u Washingtonu, gdje zajedno rade u danskoj ambasadi. Ova proslava okupila je osoblje ambasade te neke predstavnike Bijele kuće, Kongresa i Pentagona.

Uz supruga, princeza Marie pojavila se u dugoj crvenoj haljini bez rukava, laskavom dizajnu za koji se pokazalo da dolazi ravno s polica high street brenda Zara.

Princezu Marie nerijetko uspoređuju s Meghan Markle, i to posebno nakon preseljenja u SAD, a čini se kako ova rođena Francuskinja i vojvotkinja od Sussexa njeguju i ljubav prema mnogima omiljenom high street brendu. Iako Meghan Markle za javna pojavljivanje ne preže od posezanja za luksuznim brendovima i modnim markama tihog luksuza, ni ona ne može odoljeti Zari, a komade španskog brenda sjajno kombinira s luksuznim komadima. Tako je oduševila kada se prošlog ljeta pojavila u Zarinom kombinezonu, Saint Laurent natikačama i torbicom brenda Cesta Collective.

Sličnu formulu primijenila je i princeza Marie te je crvenu Zara haljinu kombinirala s Michael Kors lakiranim nude salonkama i Bottega Veneta zlatnim naušnicama, a dodala je i zlatni Rolexov sat.

Inače, fatalna Zarina crvena haljina, s cijenom od 39,95 eura već je mnogima zapela za oko te je rasprodana u svim veličinama. Osim bojom ističe se i sjajnim krojem, bez rukava, dužine do gležnja, lijepo prati liniju tijela, a nabori sa strane omogućuju sjajno pristajanje dok poseban zlatni detalj na jednoj naramenici daje glamurozan prizvuk.