Delfini snimljeni u Jadranskom moru oduševili mnoge. Delifini su snimljeni dronom, a autor snimka je Dado Strajinić, koji je svoj video podijelio s portalom Fiuman.hr.

Autor videa tvrdi da je fotografirao i snimao između Malinske i Porta i usput naletio na jato od sedam delfina. Međutim, uspio je snimiti samo par. Pogledajte prekrasan prizor.

Ovaj video s jedne strane je izazvao oduševljene korisnika društvenih mreža, dok je s druge strane probudio sumnju da se radi o AI montaži.

“Pa oni cvrkuću kao ptići”; “Prekrasno. Koje su to samo boje.”; “Napravljen video, ne snimljen,”; “Ovo izgleda kao animacija”; “Nemam ja problema s AI stvarima ali ne volim kad se nesto sto je AI prodaje pod stvarno. Bitno da se lajka.”; “Znate evo živimo u 21.stoljeću i tehnolgija je otišla naprijed ali vidim da je puno vas ostalo pećinski ljudi. Samsung galaxy s23 ultra ima 4k i 8 k rezuluciju i snimila sam isto more i valove i djeluje “nerealno” a kakvi su tek dronovi. Ne sramotite se,” samo su neki od komentara.