Sarajevski pjevač Dino Merlin ovih je dana priznao kako je njegova pjesma 'Kako da ti kažem' jedina u kojoj je ogolio dušu.

Taa pjesma objavljena je u sklopu njegovog 12. studijskog albuma, a pjesma je s istim tekstom osvanula u dvije verzije. Naime, publika je prvo dobila priliku čuti pjesmu 'Krive karte', umjetničku verziju tog teksta u formi balade, dok je singl 'Kako da ti kažem' zamišljen kao življa, plesna verzija.

Dino Merlin je priznao da su dvije verzije te pjesme nastale kao odgovor na ljudsku potrebu da "različito proživljava svoje emocije - netko romantično, a netko strastveno i energično". Objasnio je i da su te pjesme autobiografske, a nastale su kao isprika osobi koju je jako povrijedio.

Koliki put treba čovjek proći da bi rekao 'oprosti'

- Jednom sam pogriješio prema osobi do koje mi je jako stalo, pa su ovi stihovi moje autobiografsko iskupljenje. Pokušavam objasniti onom drugom koliko mi znači i koliki put treba čovjek - muškarac proći da bi se tako jednostavne riječi poput ‘oprosti’ izgovorile. Zato sam i napisao dvije verzije pjesme koje putuju različitim putevima do iste destinacije", otkrio je Dino Merlin.


Poznati pjevač proteklih je mjeseci šokirao obožavatelje progovorivši o svojoj borbi s depresijom, koju je proživljavao davnih dana.

- To ne bih poželio nikome. To se manifestiralo tako da sam bio ni za što - poručio je tada.