naglavačke, tokom vožnje u zabavnom parku Oaks u Oregonu, SAD. Jedna osoba je preventivno prebačena u bolnicu, ali niko nije povrijeđen, navodi se u saopštenju parka.

Incident u zabavnom parku mogao je imati tragične posljedice. Srećom, brza reakcija osoblja parka i vatrogasaca spriječila je bilo kakve ozbiljne povrede, prenosi Blic.

Prema riječima očevidaca, sve se dogodilo iznenada. Prvo su čuli graju, a onda i obavještenje sa razglasa unutar zabavnog parka.

Kris Rajan, posjetilac parka, opisao je kako su on i njegova supruga bili spremni za vožnju panoramskim točkom kada su primijetili da se vožnja zaglavila. Čuli su ljude kako viču, kada su pogledali ka gore, ostali su bez riječi.

-O moj Bože, oni vise naglavačke.

Zbog zastrašujuće situacije, odlučili su da napuste park.

Osoblje parka odmah je pozvalo hitnu pomoć nakon što je vožnja stala. Hitna pomoć stigla je oko 25 minuta kasnije. Radnici na održavanju uspjeli su da vrate vožnju u položaj za evakuaciju nekoliko minuta kasnije.

“Klatno”, koje je u funkciji od 2021. godine i do sada nije imala prijavljene incidente, ostaće zatvoreno do daljnjeg, saopštio je park.