Danska i Engleska igrat će reprizu polufinala Eura 2020. Ove dvije nacije odmjerit će snage u drugom kolu Skupine C u četvrtak popodne na Frankfurt Areni.

Danska je primila barem jedan gol u tri uzastopne utakmice. Danska je izgubila dva važna boda na otvaranju. Primili su kasni izjednačujući gol u remiju 1-1 protiv Slovenije u nedjelju popodne.Ovaj rezultat je pokvario sjajan povratak Christiana Eriksena u njegovoj prvoj utakmici nakon srčanog udara na početku Eura 2020.

Engleska je ostvarila šest pobjeda i dva remija u osam kvalifikacijskih utakmica u skupini s Italijom i Ukrajinom. Englezi su pobijedili u 15, remizirali u 5 i izgubili u 4 od posljednja 24 susreta s Dancima. Engleska također nije impresionirala u svojoj prvoj utakmici, unatoč tome što je ostvarila tijesnu pobjedu od 1-0 nad Srbijom.

Jude Bellingham je glavom donio pobjedu ranim pogotkom. Međutim, selekcija Garetha Southgatea bila je iznenađujuće tiha u završnici od tada, posebno u drugom poluvremenu.

Ni Danska ni Engleska nisu impresionirale u svojim prvim utakmicama. Englezi su ostvarili pobjedu protiv Srbije, ali će morati igrati puno bolje kako bi opravdali ulogu favorita u nastavku turnira.

Igrači Danske su potpuno nestali s terena u drugom poluvremenu utakmice protiv Slovenije. Ekipa Kaspera Hjulmanda kažnjena je golom Janže. Sada se suočavaju s vjerojatno najboljom ekipom na kontinentu.