Od 18.00 sati igraju Portugal I Turska. Turci su savladali Gruziju na otvaranju Evropskog prvenstva, na ovom duelu vidjeli smo od strane Turaka dva gola za TV špice, dok je Portugal poslije preokreta u posljednjim trenucima utakmice savladao Češku. Obje ekipe će danas imati priliku da obezbijede nokaut fazu, jer će pobjednik gotovo sigurno zauzeti prvo mjesto.

Trener Vincenzo Montella i dalje ima problema s ozlijeđenim igračima poput Caglara Soyuncua, Ozana Kabaka, Ridvana Yilmaza, Enesa Unala, Cengiza Undera i Umuta Nayira, koji su svi izvan terena.Irfan Can Kahveci vjerojatno neće biti u startnoj postavi protiv Portugala.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Roberto Martinez napraviti promjene, zbog dobrih izmjena Gonçala Inacia, Dioga Jote i Francisca Conceicao u utakmici protiv Češke.

Na zadnje četiri međusobne utakmice Portugala i Turske postignuto je 12 golova. Turska je u zadnjih 10 utakmica ostvarila četiri pobjede, dva remija i četiri poraza. Portugal je u zadnjih 10 utakmica ostvario osam pobjeda i dva poraza.


Današnji susret bit će posebno zanimljiv jer ćemo na suprotnim stranama terena vidjeti jednog od najboljih igrača u povijesti Cristiana Ronalda i mladog talenta Ardu Gülera, koji bi u budućnosti mogao dosegnuti Ronaldove visine.