Pjevačica Sanja Maletić, poslije dugogodišnje borbe za potomstvo, porodila se u 52. godini života.

Ona nije krila ni da se okrenula vantjelesnoj oplodnji u namjeri da se konačno ostvari kao majka.

Sa suprugom je u više navrata išla na vantjelesnu oplodnju, ali je sve do sada to bilo neuspješno.

Pjevačica je svojevremeno ispričala i da je bila spremna za put u Prag, ali odustala je u posljednjem trenutku zbog zdravstvenog problema, pišu Vijesti.ba.

Naime, Sanja boluje od bolesti "hasimota" (autoimuno oboljenje gdje ćelije imunog sistema napadaju i razaraju tkivo štitaste žlijezde), koji je sprečava u mnogim stvarima, kako privatnim tako i poslovnim.

-Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Suprug i ja smo pokušavali više puta, nije uspjelo. U današnje vrijeme se brzo živi, čovjek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice, nego odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze - govorila je svojevremeno Maletić za medije.

-Obična žena nema pritisak. Ti mene kada zoveš i pitaš me da li mogu doći na emisiju, ja pokušam kao žena ženi ili drugarica drugarici da objasnim da ne mogu jer imam obaveze u bolnici. Ti ćeš to razumjeti.

Međutim, postoje ljudi kojima ne možeš da pričaš o nekim privatnim stvarima, ali kada te neko pritiska onda si prinuđen da pričaš o svom privatnom životu.

Neke stvari me nekad iznerviraju. Imaš svoju bitku, svoju borbu, neuspjele stvari…

Problem je što ne možeš da objašnjavaš ljudima potanko.

Ali, kad dođeš na primjer na emisiju da ispoštuješ, a prethodni dan si imao neuspjeh u bolnici, teško je smijati se, a iza sebe imaš neuspjelu borbu. Problem je što nemaš vremena da preboliš i ožališ.

Sve u svemu, cilj te drži pozitivnim. To je najljepši mogući cilj koji čovjek može sebi da postavi. Moraš da budeš dobar, nasmijan, smiren, nježan i tih. Ti onda ideš, ne razmišljaš o stvarima koji su na margini i samo gaziš - rekla je tada Sanja, koja je sada poslije godina borbe uspjela da se ostvari kao majka.