Fotografkinja Lauren Carson nedavno je objavila fotografije novorođenog dječaka koji je svojim namrgođenim izrazima lica nasmijao mnoge korisnike društvenih mreža.

"Već deceniju fotografišem novorođenčad. Fotografisala sam stotine beba koje su napravile brojne sjajne izraze lica. Međutim, nijedna se ne može porediti s izrazima ovog slatkog dječaka", napisala je.

"Presmiješan je. Ubrzo će postati poznat", "Mislim da si ga probudila iz slatkog sna", "Obožavam ga. Pravi mali šef", "Hvala ti što si podijelila ove fotografije. Popravila si mi dan", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Lauren je zatim u intervjuu za WCPO navela da je ovo fotografisanje trajalo otprilike dva sata, što je uobičajeno trajanje fotografisanja novorođenčadi. "Bilo mu je udobno.

"Nije bio uznemiren niti je plakao. Samo je bio namršten", kazala je. Također je navela kako je ovo njegov uobičajen izraz lica te da njegovoj majci to nije bilo ništa čudno. "Mislim da joj je bilo drago što smo uspjeli ga uspjeli snimiti", također je ispričala.