Kristijan Iličić pratiteljima je otkrio da se bori s jednom izazovnom situacijom te da će im uskoro otkriti o čemu se radi.

Hrvatski putopisac, travel bloger i poduzetnik Kristijan Iličić, kojeg na Instagramu prati gotovo pola miliona ljudi, na društvenim je mrežama otvorio dušu pratiteljima te se požalio na jednu tešku situaciju kroz koju prolazi već duže vrijeme.

- Posljednjih godinu i po dana prolazim kroz težak period za koji jako malo ljudi zna. Ispod ovog ‘osmijeha’ skriva se mnogo tuge i borbi. Svi smo mi od krvi i mesa, s vlastitim nevidljivim bitkama. Možda je vrijeme da vam napokon otkrijem nešto što samo moji najbliži znaju… - rekao je pa dodao:

- Možda je vrijeme da saznate zašto nema Afganistana, ni storija s putovanja… Hrabrost nije uvijek osmijeh. Ponekad je hrabrost priznati da nismo u redu. Hvala vam svima koji ste uz mene i pružate podršku, čak i kada to ne znate - poručio je Kristijan u prvoj objavi svog Instagram storyja.

- Uskoro ću vam ispričati sve… Najbitnije od svega je da smo živi i zdravi, a sve ostalo će doći… Kad tada… - napisao je u drugoj objavi priče.

Inače, Kristijan je u braku s Andreom Trgovčević od 2022. godine, s kojom je proputovao gotovo cijeli svijet.

Iličić zabrinuo priznanjem: Ispod osmijeha krije se borba za koju znaju samo moji najbliži
Iličić zabrinuo priznanjem: Ispod osmijeha krije se borba za koju znaju samo moji najbliži