Brak Jennifer Lopez i Bena Afflecka u posljednje vrijeme privlači puno pažnje. Naime, sve se glasnije šuška o njihovom razvodu, naročito nakon što su odlučili da neće ni živjeti zajedno.

Daily Mail sad piše o 'bizarnim zahtjevima' koje je latino diva postavila svom osoblju. Jedno od tih pravila jest da je niko od osoblja i pomoćnih zaposlenika ne smije gledati u oči.

'Jedan naš prijatelj je radio na osvjetljenju za njen koncert. Svi su radnici dobili strogu uputu: Ne gledajte u gospođu Lopez. Ne smije biti kontakta očima, tvrdi jedna osoba na društvenim mrežama.

I nije jedina.

'Poznajem ljude koji su radili u jednom casinu i dobili su upute da u potpunosti izbjegavaju kontakt očima s Jennifer. Divom. Danas se još uvijek smiju tome jer su puno veći celebrityji dolazili i bili su puno ljubazniji i prijateljski naklonjeni od nje', dodala je druga.

Vozači njene limuzine imaju još jednu dodatnu zabranu.

'Ne smijem je ni pogledati u retrovizoru', rekao je jedan izvor.

Američka voditeljica podcasta ispričala je pak svoju priču o Jennifer i njenim pravilima.

'Prijatelj je radio zvuk na jednom njenom projektu, izbacila ga je van. Cijela produkcija je morala stati jer ju je on pogledao u oči', otkrila je.

Meghan McCain prozvala je Lopez 'duboko neugodnom osobom', nakon što je s njom 2019. godine odradila intervju. Nedavno je u podcastu 'Citizen McCain' rekla da J.Lo nije ostavila dobar utisak na nju i da se mora 'prizemljiti'.

'Zapravo se osjećam loše jer mislim da J.Lo trenutačno maltretiraju i ne želim tome dodavati. No ona je duboko neugodna osoba. Imala je najveću pratnju koju sam ikad vidjela kod celebrityja. Više od Kim Kardashian, više od predsjednika... Stvarno ne razumijem zašto je to potrebno', rekla je pa dodala:

'Ona nema reputaciju dobre i normalne osobe.'