Sonja R. (50) ubijena je sinoć u jednoj zgradi u beogradskom naselju Voždovac, kada je događaj prijavio njen, nevjenčani suprug, Nemanja.

Prema saznanjima, sve se odigralo u večernjim satima, međutim, komšije tvrde da nisu čuli nikakvu buku koja dolazi iz njihovog stana.

– Poznajem ih oboje, Sonja živi ovdje godinama, a on se naknadno doselio kod nje. Sa Sonjom smo se družili do tog momenta, dolazila je kod nas na kafu, a onda odjednom ništa. Ne znamo šta bi bio razlog tome, ali ovo kada smo čuli sinoć, jako nas je potreslo – kaže za Kurir komšija.

Naime, Sonja nije imala djece, prema riječima komšija, a za nju su imali samo riječi hvale i to da su još uvijek u šoku šta se dogodilo njihovoj komšinici.

– Cijela zgrada je vrvila od policije, od 21.30 sinoć su ovdje, a otišli su tek poslije ponoći, došli su i forenzičari, a čujem da je njen nevjenčani suprug prijavio. Boga pitaj šta se dogodilo tu među njima. Uvijek se jave oboje, a to sta se događalo iza njihovih vrata, samo sad on zna – dodao je sagovornik.