SASTOJCI:
• paket zamrznutog lisnatog tijesta (ili dva paketa svježeg)
• pileća prsa
• sirni namaz
• 300 g ribanog sira
• žumanjak
• susam
PRIPREMA:
Lisnato tijesto premažite sirnim namazom, dodajte polovinu kockica piletine koje ste prethodno začinili, a na samom kraju dodajte i naribani sir. Zarolajte, premažite žumanjkom i po želji dodajte susam, pa pecite u pećnici na 200 stepeni sve dok ne porumeni oko pola sata. Poslužite toplo ili hladno. Savjet: Ako želite još kraće peći roladu, piletinu kratko prepržite na tavi, pa nastavite postupak prema receptu. Osim piletinom, lisnato tijesto možete nadjenuti bilo kojim nadjevom, mljevenim mesom, pilećom šunkom i sirom, raznim povrćem, lososom, tunom, piše zadovoljna.hr.
SAVJETI:
Ako koristite zamrznuto lisnato tijesto, preko noći ga odledite, a svježe samo raširite na podlozi posutoj brašnom.

Hayat