Italijanski novinar je dao dirljiv komentar Luki Modriću, nakon što je Hrvatska dramatično ispala s Europskog prvenstva 2024. protiv Italije u Leipzigu.
Kapiten Hrvatske, 38-godišnji Modrić, promašio je penal, ali je ubrzo zatim postigao gol koji je Hrvatsku doveo u vodstvo. Hrvatska je bila na putu da se kvalifikuje za nokaut fazu, ali je, s posljednjim udarcem na utakmici, Mattia Zaccagni izjednačio.

Modrić emotivan: „Volio bih igrati nogomet zauvijek, ali to je nemoguće“

Italija je tako prošla dalje kao druga u Grupi B sa četiri boda, iza Španije, dok je Hrvatska završila treća sa dva boda, što najvjerovatnije neće biti dovoljno za jedno od mjesta za 'najbolje trećeplasirane' ekipe u osmini finala.
S obzirom na njegove godine, čini se malo vjerojatnim da će Modrić ponovno igrati na nekom velikom turniru, misao koja nije promakla novinaru, koji je zahvalio Modriću na svemu što je ponudio u svojoj karijeri.

Modrić emotivan: „Volio bih igrati nogomet zauvijek, ali to je nemoguće“

"Želio sam ti zahvaliti za sve što si pokazao, ne samo večeras, već kroz cijelu svoju karijeru. Još jednom, oprostio si se kao vrhunski igrač. Želio bih te zamoliti da nikada ne prestaneš igrati jer si jedan od najboljih igrača koje sam ikada komentarisao." - rekao je novinar na pressu nakon meča.

S druge strane Luka se zahvalio, ali i naveo da svakom igraču jednog dana dođe kraj karijere.

„Hvala vam puno na divnim riječima. Iskreno, od srca vam hvala. I ja bih volio igrati zauvijek, ali će doći vrijeme kada ću morati okačiti kopačke o klin. Nastavit ću igrati. Ne znam još koliko dugo, ali hvala vam puno na vašim riječima.“ - kazao je na samom kraju igrač Real Madrida