MojSan SHOP Otoka Sarajevo - Sleeping studio visokog nivoa

Brand MojSan svoju strategiju razvoja na maloprodajnom tržištu je počeo graditi 2012. godine kada je otvoren prvi maloprodajni objekat ovog renomiranog domaćeg branda, MojSan SHOP Otoka. Od tada pa do danas ovaj bosanskohercegovački brand je postao sinonim za zdrav san zahvaljujući konstantnim investicijama kako u proizvodnom dijelu tako i kroz prezentaciju te kompletan servis koji je neophodan za potpuno zadovoljstvo kupaca.

- Naša filozofija poslovanja zaista jeste bazirana na približavanju potrebama kupaca a ovaj potpuno novi studio spavanja, MojSan SHOP Otoka, je najbolji pokazatelj implementacije te strategije. Već dvanaest godina naša glavna inspiracija jesu preferencije kupaca koje se u mnogome razlikuju te nas usmjeravaju u pravcu konstantnih istraživanja i razvoja od proizvoda pa do prezentacije kojoj zaista posvećujemo mnogo pažnje. Naš team prodajnih savjetnika je kroz MojSan SHOP Otoka servisirao preko 12.000 kupaca do sada a zanimljivo je spomenuti da se radi o uposlenicima koji su od samog početka dio naše kompanije što je odlika izuzetno stabilnih poslovnih subjekata sa kvalitetnom, uspješno implementiranom strategijom. Svakako su našim cijenjenim kupcima uvijek zanimljivi novi proizvodi kojih imamo svake godine a sada ističemo segment boxspring krevetnih sistema, kao posebnu kategoriju kojoj smo se između ostalog posvetili a koji obezbjeđuju dodatni prostor za odlaganje i funkcionalnost za manje stanove. Sa kolekcijom od preko 20 modela madraca i ostalim asortimanom uz razvijene modele kreditiranja putem platnih lista, PIO fonda i kreditnih kartica teško da može biti kupaca koji ne mogu pronaći svoju kombinaciju, kako samog seta za spavanje tako i lakšeg finansiranja. MojSan team Vam stoji na usluzi - ističe Boris Franjković marketing manager branda MojSan.

MojSan SHOP Otoka Sarajevo - Sleeping studio visokog nivoa

Noviteti koje brand MojSan konstantno procesuira su vezani kako za tržišne trendove tako i za održivi razvoj te će ova kompanija ubrzo biti proizvođač koji će sve svoje proizvode proizvoditi vlastitom energijom na zelenoj osnovi čime se promovira ekologija, energetska učinkovitost, ali i šalje poruka poslovne izvrsnosti kao jedne od rijetkih kompanija u branši u ovom dijelu Europe sa takvim poslovnim modelom.

Sistemi za spavanje koji uključuju krevete, madrace, jastuke te posteljni program kao posebni segmenti roba obzirom na učestalost kupovine zahtijevaju posebnu pažnju pri odabiru a po svemu sudeći brand MojSan ima odgovor i za ona najzahtjevnije. Uvijek privlačna mogućnost potpune personifikacije boxspring krevetnih sistema glede vrste i boje štofa ili oblika uzglavlja samog kreveta uz rekordan rok isporuke, zvuči vrlo primamljivo. Moderno uređeni sleeping studio MojSan SHOP Otoka je moguće posjetiti i virtualno putem linka 360 stepeni.

Za sva pitanja posjetite MojSan SHOP Otoka, pozovite 033 466 660 ili kontaktirajte putem e-maila shop@mojsan.ba.

MojSan SHOP Otoka Sarajevo - Sleeping studio visokog nivoa
MojSan SHOP Otoka Sarajevo - Sleeping studio visokog nivoa
MojSan SHOP Otoka Sarajevo - Sleeping studio visokog nivoa