Mušakarac koji se predstavlja pod pseudonimom "Dark Horse" je serijski preljubnik koji je svoju ženu u braku varao punih 12 godina, a u blogu je sada otkrio kako prepoznati vara li vas partner ili je u pitanju samo puka paranoja.

-U svijetu u kojem fraza sretno oženjen često izaziva kolutanje očima, zatekao sam se kako razmišljam i zaključio da bih mogao začiniti stvari. Naime, u braku sam 12 godina i varam ženu cijelo to vrijeme. Volim svoju ženu, ali ponekad zalutam... Varao sam sve žene koje su dolazile i odlazile prije nje, ali ne osjećam ni gram krivnje zbog tog - priznao je muž i otac troje djece, piše The Sun.

Iako "Dark Horse" ne osjeća krivnju, ne znači da je to slučaj i kod drugih partnera pa je tako rekao koji bi znakovi mogli odati varalice.

Smanjeni libido

Sam po sebi ovaj znak ne znači nužno da je muškarac nevjeran, ali kada su te promjene u intimnosti popraćene drugim sumnjivim znakovima, one mogu biti više nego zabrinjavajuće.

Novonastali radoholičar

Žene bi trebale biti sumnjičave ako njihov muž odjednom radi na puno novih projekata ili jednostavno radi predugo.

Iznenadno trošenje velike svote novca

Još jedan sumnjiv znak povezan je s finansijama. "Dark Horse" kaže da će se suptilni dokazi pojaviti na zajedničkim računima. Ako primijetite da partner iznenadno troši novac na stvari koje mu je teško objasniti, jasno vam je da se ovdje događa nešto sumnjivo i u pitanju je alarmantna situacija.

Zaštitnički je nastrojen prema mobitelu

Muškarac koji vara će sigurno ostaviti tehnološki trag varanja na svom telefonu ili računalu. Vaš će partner odjednom postati izuzetno zaštitnički nastrojen prema svojem uređaju jer je to mjesto na kojem čuva dokaze o nevjeri.

Stalno se izvinjava

"Dark Horse" je za kraj savjetovao ženama da budu oprezne ako se njihov muškarac iznenada izvinjava za sve i svašta jer je moguće da se zbog nečega osjeća krivim pa krivicu pokušava ublažiti raznoraznim poklonima i lijepim riječima.

-Mogao bi postati neobično pažljiv, obasipati vas poklonima, komplimentima ili naklonošću iz vedra neba - objašnjava, a veliki nalet pažnje može biti pokušaj da se ublaži krivica ili da vas odvrati od sumnji za koje sumnja da imate.