Na području Kovač planine, iznad naselja Eminovo selo, koja se nalazi sjeverozapadno od Tomislavgrada jutros oko 9:20 sati službenici Policijske stanice Tomislavgrad pronašli su tijelo 61-godišnjeg lovca D.K. iz Tomislavgrada s prostrijelnom ranom na području glave.

Potragu za njim pokrenula je porodica sat vremena prije pronalaska, nakon što se stradali nije javljao na mobitel koji je davao signal zbog čega su posumnjali da mu se nešto dogodilo.

Policajci iz Tomislavgrada su odmah alarmirali GSS Tomislavgrad te locirali mobitel nakon čega je i pronađen stradali lovac.

Na lice mjesta odmah je stigao i dežurni ljekar iz Doma zdravlja Tomislavgrad koji je vanjskim pregledom tijela utvrdio tragove koji ukazuju na nasilnu smrt od prostrijelne rane vatrenim oružjem na području glave.

Uviđaj su obavili djelatnici MUP-a Kantona 10 i Ppolicijske uprave Tomislavgrad, a o ovom tragičnom događaju znati će se više nakon utvrđivanja svih okolnosti i obdukcije koja će se obaviti u prostorijama Bolničkog centra u Livnu.

(FENA)