Na vodičkoj rivi i ove godine eksplozija novih hitova: Predstavnici Hayat Produkcije na CMC festivalu

Na vodičkoj rivi je u petak navečer počeo 16. CMC festival. Prvu večer je otvorila grupa Vigor, publiku je rasplesala s pjesmama ‘Još fališ’, ‘Okus ljubavi’ i mnogim drugim.

Nakon njih na pozornicu se popeo Miroslav Škoro, koji je napravio očekivano dobru atmosferu na radost prisutne publike.

Neprikosnovena Lidija Bačić nastupila je sa Draženom Zečićem i nastupom dodatno zagrijala atmosferu.

Na ovogodišnjem CMC festivalu, jednoj od najljepših muzičko-turističkih priča regiona nastupit će brojna priznata i poznata imena naših krajeva, poput Željka Bebeka, Mladena Grdovića, Nede Ukraden, Dalibora Bruna, Darka Domijana, Mirze Selimovića, Nives Celzijus, Ivana Zaka, a ispred Hayat Produkcije predstavnici su fantastični bendovi, miljenici publike Zona Isključenja i Tropico Bend.

Direktor Hayat Produkcije Ahmed Švrakić i ove godine otputovao je u Vodice kako bi dao podršku momcima na velikoj, ljetnoj pozornici koja je za svih godina postojanja iznjedrila fantastične, nove hitove koji se pjevaju i danas.

Podsjećanja radi, Hayat Produkcija na CMC Festivalu sudjeluje već osam godina i zaista je ponosna na ovu besprijekornu saradnju. Upravo zbog toga, večerašnji prijenos CMC festivala gledaoci mogu pratiti i putem Hayat Music Box-a.
(Hayat)