SASTOJCI

250 g gotovo svježeg gotovog tijesta

800 g mini paradajza

200 g mozzarella sira

limun

30 g meda



2 jaja

kašičica senfa

talijanska mješavina začina

ekstra djevičansko maslinovo ulje

sol

svježe mljeveni biber


SASTOJCI

250 g gotovo svježeg gotovog tijesta

800 g mini paradajza

200 g mozzarella sira

limun

30 g meda



2 jaja

kašičica senfa

talijanska mješavina začina

ekstra djevičansko maslinovo ulje

sol

svježe mljeveni biber

SASTOJCI

Gotovo tijesto za pite zajedno s papirom za pečenje rasporedimo po kalupu za pite. Tijesto po dnu izbodemo viljuškom i stavimo u zagrijanu pećnicu na 180°C, 10 minuta.

Za to vrijeme u čistu zdjelu razbijemo 2 cijela jaja, dodamo svježi sir, med, senf, začinimo italijanskom mješavinom začina, dodamo nekoliko kapi soka od limuna i sve zajedno izmiješamo.

Po dnu ispečenog tijesta rasporedimo nadjev od sira i preko njega slažemo miniparadajze. Na vrh pite dodamo na kockice narezan sir mozzarellu.

Pripremljenu pitu stavimo u pećnicu na 200°C, 30 minuta.

Prijatno