U kući jednog poznatog bračnog para liječnika na trenutak se činilo da će situacija izmaknuti kontroli. Naime, 32-godišnji osnivač jedne poznate poliklinike i sin daleko poznatijeg bankara i menadžera prvo je šakom udario punca u lice, tačnije u nos i oko. Zatim ni punicu, koja je pritekla u pomoć suprugu, nije zaobišao već ju je ugrizao za ruku. A kako su oboje na kraju povrijeđeni, u pola bijela dana na njegovoj adresi stanovanja morala je intervenirati i zagrebačka policija koja je 32-godišnjaka krivično prijavila za nanošenje teških i lakih tjelesnih povreda.

I dok su punica i supruga iskoristili mogućnost nesvjedočenja, punac, kojem je zadao frakturu lijeve orbite, mladog liječnika nije štedio. Kobnog dana bio im je u posjeti sa suprugom jer su brinuli o unučićima.

- S djetetom sam po povratku iz parka u stan oko podne, otišao u sobu i zaspali smo. Probudila me vika iz hodnika. Moja kćer, zet i drugo unuče su se svađali. A kad sam čuo riječ ‘lijes‘ ušao sam u predsoblje i pitao zeta je li normalan i kuda ide. Kćer je pokušavala smiriti cijelu situaciju i rekla mi da ga pustim da ode. Približio sam se zetu koji me je tri do četiri puta udario šakom u lice. Spustio sam se na koljena, a on me još nekoliko puta udario u glavu. Moja supruga je vrištala pa je i nju zet uhvatio za kosu te ugrizao za ruku i pobjegao van. Bio sam krvav i bila mi je razbijena arkada, a lijevo oko zatvoreno skroz – ispričao je istražiteljima doktorov punac.

On, ipak, tvrdi suprotno odnosno da se kritičnog trenutka isključivo branio od fizičkih nasrtaja punice i punca.

- Prvo me punica ošamarila pa sam krenuo van stana. Dok sam se spremao u hodniku, na mene je nasrnuo i punac kojeg sam, ne bi li ga odmaknuo, udario jednom. Tad sam vidio da se punac uhvatio za nos koji mu je krvario. Nakon toga me krenuo gurati i udarati da bi se tom napadu na mene priključila i punica koja me čupala i udarala. I od toga imam povredu iza uha. I moguće je da sam punicu ugrizao dok sam se branio – tvrdio je osumnjičeni doktor o incidentu od 18. juna ove godine.