Slavna plavuša Heather Locklear svojevremeno je bila na glasu kao jedna od najljepših žena svijeta, za njom su ludjeli slavni zavodnici, a 'obični' muškarci su o njoj mogli samo sanjati. Ipak, njezine novije fotografije sve više i više rastužuju fanove.

Propala joj je glumačka karijera pa je posljednjih godina novinske stupce punila svojim problematičnim ponašanjem, psihičkim problemima i borbom s ovisnošću. Puno se pisalo o njenim neuspješnim plastičnim operacijama, a koliko se promijenila vidjelo se i u njenom 'povratničkom' filmu 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story'.

Od žene za kojom su ludjeli muškarci do propasti: Poroci i operacije ostavili velik trag

Priznala je da se i sama prestrašila povratka na male ekrane, no ipak se našalila da je gluma kao vožnja biciklom i da se to ne može zaboraviti. Iako su njezini obožavatelji željno iščekivali povratak slavne glumice, pojava Heather Locklear ih je malo i razočarala, a na kraju se najviše komentirao njen izgled, osobito lice natečeno od botoksa.

Glumica je nedavno ‘uhvaćena’ kako, u prilično zapuštenom izdanju, tetura ulicama Malibua. Hodala je oslanjajući se na stupove koji su postavljeni po cesti, a kasnije je viđena na stepeništu zgrade kako čita papire i histerično priča sama sa sobom.

Od žene za kojom su ludjeli muškarci do propasti: Poroci i operacije ostavili velik trag

Podsjećanja radi, od 1986. do 1993. bila je udana za bubnjara Motley Cruea, Tommyja Leeja, koji se kasnije vjenčao s Pamelom Anderson. Njihova je veza zaintrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala.

Zaljubila se u gitaristu Bon Jovija Richieja Samboru. Par se vjenčao u Parizu 1994. i dobio kćer Avu (22). Razveli su se 2006. godine, a zbog kćerke ostali su u dobrim odnosima.