Od ponedjeljka se gubi svaki trag Radmili Mijalković (87) iz Pirota (Srbija) koja je iz kuće izašla u 19:45, a potraga za njom i dalje intenzivno traje. Kako je njen sin naveo danas će se odviti i pretraga rijeke Nišave.

Radmila se otežano kreće uz pomoć metalnog štapa, a njen sin ističe da ona nije dementna kako su mnogi tvrdili.

- U toku je potraga i ja sam u stralnom kontaktu sa policijom. Pripremamo pretragu rijeke Nišave od Pirota nizvodno do fabrike, da vidimo da nije u rijeci - kaže sin za Telegraf.rs

Jedan detalj koji je njen sin ispričao probudio je nove sumnje u istrazi.

- Moja majka je bila žrtva pljačke prije mjesec dana kada joj je skinuta torbica sa vrata u kojoj je bilo između 50.000 i 60.000 dinara. Istraga koja je u toku utvrdiće da li su ova dva slučaja povezana ili nisu - dodao je on.

Kako je dodao, tragovi postoje. Javili su se svjedoci koji tvrde da su je vidjeli i razgovarali sa njom.

- Pojavili su se svjedoci koji znaju gdje je prošla i kažu da je razgovarala sa ljudima. Posljednji put je viđena u Ulici Momčila Milutinovića - kaže on koji dodaje da nije nimalo optimističan kada je ishod potrage za njegovom majkom u pitanju.

- Ovo je kao traženje igle u plastu sijena. Ne vjerujem da je živa, jer ona nije taj tip osobe koja bi izašla i nestala. Mislim da nije živa. Nadam se da ćemo je pronaći - zaključio je on.