Nakon sinoćnjeg remija protiv Danske i eliminacije sa Evropskog prvenstva u fudbalu već u grupnoj fazi, reprezentacija Srbije bi mogla ostati bez selektora

Eliminacija sa prvenstva nije jedini problem. Veći problem predstavlja stanje u ekipi, nepovjerenje igrača u selektorove odluke i generalno nezadovoljstvo reprezentativaca.

- Mnogo stvari je dovelo do toga da Fudbalski savez Srbije prekine saradnju sa Piksijem, uprkos činjenici da je on nedavno, u maju ove godine, produžio ugovor do 2026. godine - piše Kurir.

Dragan Stojković je preuzeo reprezentaciju Srbije u martu 2021. godine kada je predstavljao pravo osvježenje. Donio je veliki pomak u igri Orlova koji su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo završili na prvom mestu u grupi sa Portugalom uz pobjedu u posljednjem kolu protiv Portugalaca u Lisabonu za direktan plasman u Katar.

- Osigurala je Srbija i odlazak u A Ligu nacija, zatim i učešće na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, prvom poslije 24 godine. Međutim, učinak na dva velika takmičenja bio je razočaravajući - zaključio je Kurir.