Ognjen Kljajić (29) iz Temerina osuđen je jučer prvostepenom presudom Višeg suda u Novom Sadu na pet godina zatvora, jer je izazvao nesreću 8. avgusta 2021. godine na Beogradskom keju u Novom Sadu u kojoj je poginula mlada umjetnica Milica Milićević (28), a Zoran Janković (24), njen momak teško povrijeđen.

Osuđen vozač koji je automobilom pokosio djevojku i momka, pa pobjegao sa mjesta nesreće

Zoran Janković je bio teško povrijeđen i on je tada smogao snage i u bolnoj ispovijesti iz bolničke postelje, ispričao kako je došlo do kobne nesreće u kojoj je ostao bez svoje partnerke.

- Milica i ja smo bili drugovi unazad nekoliko godina, a prije četiri sedmice smo počeli da se zabavljamo. Kobne večeri, poslije mog posla, krenuli smo skuterom na kej, da malo sjedimo uz obalu Dunava. Ja sam vozio, ona je bila iza mene – ispričao je Zoran tada i dodao:

– Odjednom smo osjetili nenormalan udarac otpozadi. Odletili smo 30 metara. Milicu je nakon prvog odbacivanja džip udario još jednom, a ja sam se onesvijestio. Probudile su me Hitna pomoć i policija, nisam znao šta mi se desilo ni kako se zovem – objasnio je tada Janković, kome je djevojka praktično stradala pred očima

Slomljena su mi tri rebra, povrijeđena glava, noga… Ma ništa me ne boli, boli me samo srce za Milicom, piše Kurir.