Otac nastradalog Borisa Majorskog (18) iz Stare Pazove, Vladimir Majorski, gotovo svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje video-snimke i fotografije na kojima se nalaze njegov sin, koji je poginuo dok se vozio motorom sa djevojkom Dejanom Neralić (17).

Njih je “mercedesom” udario Slobodan B. (83) i usmrtio ih na mjestu.

Vladimir je opet objavio emotivan post koji prosto slama srca. Vladimirova kćerka i sestra Borisa koji je tragično izgubio život na motoru, Mihaela, organizovala je prelijepi događaj u znak sjećanja na Borisa i njegovu djevojku Dejanu. Ona je skupila njihove prijatelje i svi su zajedno motorima otišli do mjesta gdje su Boris i Dejana tragično izgubili život. Tamo su u vazduh pustili bijele balone u obliku srca.

Vladimir je cijeli događaj podijelio na društvenim mrežama i tako raznježio sve.

– Lijep i sunčan dan, možda je to tvojih ruku djelo, sine moj. Danas ispred tvoje kuće ponovo se začuo zvuk motora to je ona melodija koju si najviše volio da slušaš.Skupilo se tvoje društvo staro i krenulo vama u čast. Kolona je pošla, motori svi u isti čas, jedino je tvoj motor sine ostao kući, njemu se nije čuo gas….Danas je bio poseban dan, pomiješan sa tugom, što smo ostali bez vas ali i plamičkom sreće, što smo imali tu čast da budemo dio vaših, iako kratkih ali ljubavlju ispunjenih života. Znam da ne biste voljeli da vidite naše suze, ali to je jače od nas, to je sine jače od mene, gledajući tužnu povorku motora u čast jednom dječaku i jednoj djevojci, koji su tek trebali da žive. Sve je danas stalo, samo je povorka išla svojim putem, tamo na ono najbolnije mjesto, ka onom kamenom srcu koje na svojim plećima nosi sliku dvoje mladih, nasmijanih i zaljubljenih, zauvijek ugašenih života.

Otac poginulog mladića objavio poruku koja slama srca: Sve je stalo, samo je povorka išla

Teško je bilo gledati sva ta tužna lica, a sada poslije lijepog i sunčanog dana i Bog djeco moja plače za vama. Bili ste i ostali zauvijek ponos naš, čuvamo vas u dušama dok ne kucne sudnji čas. Volio bih noćas da mi dođeš u san, toliko toga imam da ti pričam, kako je prošao današnji dan. Ako se ovu noć u snu sretnemo, imaću samo jednu želju, da se više nikad ne rastanemo…. – pisalo je u potresnoj objavi.

On je ovaj događaj prije nekoliko dana najavio na svom Facebooku i objasnio da je Mihaela za svog brata pripremila nešto posebno. On je tom prilikom naglasio da je sestra mislila na Borisa i na stvari koje je on volio, kao i da bi bio presrećan kada bi mogao da vidi šta mu je spremila:

- E moj Borise, da ti mogu nekako šapnuti šta ti tvoja sestra sprema narednu nedjelju, siguran sam da bi ti izmamila tu najtežu suzu, koju nisi tako lako puštao. Ona je razumila tvoju ljubav prema motorima i organizuje počasni krug sa tvojim drugarima onim putem kojim ste otišli u vječnost, čuvajući tako uspomenu na jednu od najvećih podrški u životu, svog brata, koga je zauvijek izgubila i hrabro se bori sa tim bolom i pokušava da ostane jaka zbog tebe i ponosna na takav Božiji dar, koji je na žalost zauvijek izgubila. Vjerujem da bi je snažno zagrlio i bio najponosniji brat na svijetu.

Ona ovim gestom želi da sačuva lik i djelo svog brata i stane hrabro na put bolu sa kojim živi svaki dan. U Vašu čast u nedjelju 16. juna u 16 časova krenuće počasni krug Borisa i Dejane prema Maradičkoj raskrsnici gdje ste tog kobnog 18. oktobra 2022 godine u 17.15 otputovali u vječnost, a krenuli ste put Vrdničke Kule na koju nažalost nikad niste stigli. Dok većina razmišlja sine moj gdje će na more, tvoja sestra organizuje uspomenu u Vašu čast, nedostajete svima nama, ali u našim dušama živjećete vječno i kad naša srca prestanu da kucaju vi ćete ostati na sigurnom zauvijek, piše Telegraf.