Tiktoker @petarcet97 nedavno je objavio snimku u kojoj je pokazao kako izgleda stan od 5 m2 u Parizu (Francuska) u kojem je prije živio, a koji je unajmio za 800 eura mjesečno.

U minijaturnom stanu nalazi se krevet, a odmah pored njega je kada, iznad koje se na polici nalazi mašina za veš. Na policama preko puta kreveta nalaze se police na kojima je mikrovalna i zdjelice, a pored kreveta je televizija.

Pratitelje je najviše šokirala činjenica kako stan nema WC, a tiktoker je otkrio kako u zgradi postoji samo jedan, zajednički WC koji dijeli sa stanarima.

"Ovo je zatvorska ćelija"

"Nadam se da je stan na vrhu Eiffelovog tornja", "Mah, ne možeš baš toliko voljeti Pariz", "Proveo bih cijeli dan vani", "Jesi li uopće ikoga pozvao u goste?", "Ovo je zatvorska ćelija" i "Mislio sam da je moja garsonijera u Tokyu sićušna, sada sam zahvalan", neki su od komentara.

Nakon što je snimka postala viralna, tiktoker je objavio drugi video u kojem je pokazao kako stan čak ima i prozor, a iz snimke je jasno da se nalazi u potkrovlju zgrade.