Princeza Kate Middleton napisala je dirljivo pismo izvinjenja Irskoj gardi uoči ceremonije Trooping the Colour.

U pismu im je princeza koja se liječi od raka poželjela puno sreće uoči pukovnikove smotre sljedećeg vikenda. U dirljivoj objavi na društvenim mrežama, Irska garda, čija je Kate kraljevska pukovnica, podijelila je snimku čitanja pisma.

Kate je pismom oduševila svoje obožavatelje na društvenim mrežama.

Njezina emotivna poruka, isporučena na papiru s monogramom, glasila je: 'Htjela sam vam pisati da vam kažem koliko sam ponosna na cijelu pukovniju uoči Pukovničke smotre i i Trooping the Coluor. Cijenim sve koji su Trooping the Colour vježbali mjesecima ove godine i uložili mnoge sate kako bi bili sigurni da su njihove uniforme i vježbe besprijekorne'.

- Čast mi je biti vaša pukovnica i jako mi je žao što ne mogu pozdraviti ovogodišnju smotru. Molim vas, prenesite moje izvinjenje cijelom puku. Nadam se da ću vas uskoro ponovno moći predstavljati. Proslijedite moje najljepše želje i puno sreće svima koji su uključeni - dodala je Kate.

Pismo je potpisala latinskim izrazom 'Quis separabit', što u prijevodu znači 'Ko će (nas) razdvojiti?'

Irska garda je na pismo odgovorila dirljivom porukom.

- Irska garda bila je duboko dirnuta jutros primivši pismo od našeg pukovnika, Njezinog Kraljevskog Veličanstva, princeze od Walesa. Nastavljamo podržavati Njezino Kraljevsko Veličanstvo u njenom oporavku i šaljemo joj najbolje želje - napisali su.

Dodali su na kraju 'Quis separabit', pokazujući joj da se osjećaju poput nje.