Trgovina je otvorena za kupce od danas - 5.6.2024. godine.
Otvaranje ove trgovine predstavlja nastavak Vitapur-ovog angažmana prema svojim kupcima, nudeći širok asortiman proizvoda za svaku sobu u kući.
Nova trgovina u Tešnju, Usori bit će destinacija za sve koji traže vrhunsku kvalitetu i udobnost po pristupačnim cijenama.


Naš asortiman uključuje sve što je potrebno za spavaću sobu, Vitapur madrace, nadmadrace, jastuke, jorgane, plahte i posteljinu, kako bi osigurali miran i udoban san svim našim kupcima. Također, nudimo i širok izbor proizvoda za kuhinju, uključujući Rosmarino posuđe i kuhinjske aparate koji će upotpuniti svaku kuhinju svojim stilom i funkcionalnošću.
Uz to, s ponosom predstavljamo naš veliki izbor Svilanit kupaonskih peškira, kao i plažnih peškira, savršenih za nadolazeću ljetnu sezonu. Bilo da opremate svoj dom ili tražite idealan poklon za voljene, Vitapur ima sve što trebate.
Uz ljubazne i stručne uposlenike, svaki kupac će biti srdačno dočekan i bit će mu pružena pomoć pri odabiru najboljih proizvoda.
Otvorenje nove trgovine predstavlja nastavak Vitapur-ovog rasta i posvećenosti pružanju vrhunske usluge i proizvoda svojim kupcima širom Bosne i Hercegovine.

Za više informacija o Vitapur-u i našoj ponudi, posjetite nas na našoj novoj lokaciji u TC Mega Mall Tešanjka bb.