Uz ljubav, podršku i vjeru u sebe moguće je prevazići i najteže izazove koje nam život može neplanirano donijeti, a priča Emilije iz Kruševca koja je sa samo 15 godina ostala trudna i koja se kao majka tinejdžerka suočavala sa neizmernim izazovima, dokaz je upravo toga.

Emilija iz Kruševca, podijelila je na svom TikTok profilu životnu priču u kojoj je objasnila kako je izgledao njen život od kada je, kao mlada djevojka saznala da je trudna. Dok su njeni vršnjaci razmišljali o izlascima i školskim obavezama, Emilija se suočavala sa novim malim bićem, gubitkom majke ali i svojevoljnim odlaskom oca djeteta.

– Ostala sam trudna sa 15 godina. Rodila sam zdravu, prelijepu djevojčicu sa 16. Izgubila mamu sa 17. Bila mi je najveća podrška i mislila sam da neću uspjeti da se izborim sa svime… Međutim, moja kćerka je bila moja snaga za nastaviti dalje, a moj tata se borio za nas, da nam pruži što bolji život.

- Završila sam srednju školu i upisala strukovne studije. Ništa ne bih uspjela bez podrške svog oca i snage koju mi je davala moja Anđelija. Bilo je teško, puno neprospavanih noći, plakanja. Prvi koraci, zubići, uvođenje hrane, puno ljubavi, maženja i zagrljaja. Njen tata nas je ostavio da se same borimo. Uspjele smo! I dalje se borimo. Uspjećemo zajedno! – napisala je Emilija u svojoj objavi, piše Blic.

Njenu snaga da nastavi dalje, kao i pomoć njenog oca koji je bio jedini stub u njenom životu pohvalili su mnogi korisnici TikTok u komentarima.

“Slično se i meni desilo. Nije lako ali jednog dana će se sve kockice posložiti kako treba”, “Šaljem zagrljaj, samo napred gazite”, “Respekt”, “Veliko bravo”, “Tako sam i ja svoju kćerku sama odgajila. Podrška od mene”, “Bravooo. Dokaz da smo mi žene, majke najjače na svijetu!”, glasili su neki od komentara ispod njene objave.