Skandali Beckhamovih: Ovo je lijepa plemkinja s kojom je nogometaš provodio noći

'David je proveo večer zabavljajući se s Mary na raznim lokacijama, sve do ranih jutarnjih sati. Victoria je bila zabrinuta jer je mislila da ona loše utječe na njega. Upoznala ju je i nije joj bila draga', rekao je izvor za The Sun.

Jedan od razloga zbog kojih je Victoria željela držati manekenku podalje od oca svoje djece jest i njezino priznanje da nakon zabave povodom 50. rođendana Noela Gallaghera (s kokainskom temom) danima nije mogla ustati iz kreveta.

Da stvari bude gore po Victoriju, osim što je lijepa i sjajno društvo za zabavu, Mary je plave krvi. Njezin otac je James Charteris, 13. grof od Wemyssa i deveti grof od Marcha.

Atraktivna manekenka bila je i jedan od presudnih faktora za kraj braka Kate Moss i rokera Jamieja Hincea. Naime tokom zabave 2013. Kate je toliko pobjesnjela zbog njihovog flerta da je gurnula Mary u bazen.

Zanimljivo, Charteris je godinu dana ranije stupila u bračne vode s pjevačem Robbiejem Furzeom te je u tom periodu živjela na raznim lokacijama: od seoske kuće u Oxfordshireu do stana u zapadnom Londonu, a njen suprug većinu vremena provodio je u LA-u. S njime je još uvijek u braku.