Nakon što je izdala album "Cowboy Carter", koji je momentalno postao hit, dospjevši na vrhove top lista, Beyonce je nestala, a javnost je zabrinuta za slavnu pjevačicu.

Mnogi misle kako bi to moglo biti povezano s reperom Diddyjem i optužbama na njegov račun za seksualno zlostavljanje, a kakve tačno veze Beyonce ima s tim, osim da je njezin suprug Jay Z dugogodišnji prijatelj s Diddyjem, niko ne zna, piše Page Six.

-Nešto se događa. Album je hit, bio je broj jedan posvuda, a sada su i ona i album nestali. Ovo je trebalo biti Beyonceino vrijeme, s obzirom na to da je njezin dugo očekivani country album izašao prije svega dva mjeseca. A opet, nje nema nigdje, sakrila se u mišju rupu. Album propada, Jay i B. ne uživaju u svjetlima reflektora - tvrdi izvor za Page Six.

Podsjećamo, posljednjih mjeseci hip hop zvijezda Diddy je pod istragom federalaca, ali i sudaca, koji svi imaju jasan cilj - doznati koliko ima istine u optužbama koje padaju na njegov račun. Ne samo da su njegovi domovi pretreseni, te su uhapšeni bliski suradnici, iz dana u dan pojavljuju se nove tužbe koje podižu žene koje je reper seksualno zlostavljao.

Nedavno je u javnost procurila i snimka nadzornih kamera na kojima se vidi kako Diddy fizički zlostavlja svoju bivšu djevojku Cassie Venturu u hotelu InterContinental u Los Angelesu 2016. godine.