Bračni par Đoković jedan je od najskladnijih na našoj sceni. Novak i Jelena upoznali su se 2005. godine preko zajedničkih prijatelja, a ljubav je opstala uprkos svim izazovima pred kojima su bili.

Na vječnu ljubav su se zakleli 2014. godine, a o njihovom vjenčanju pisali su svi svjetski mediji. Kruna njihove ljubavi bili su Stefan i Tare. Novakova porodica je njegova najveća podrška na svakom takmičenju, a o skladnoj vezi često bruje svjetski mediji.


Ipak, zanimljiv je način na koji je Novak zaprosio Jelenu. Teniser je riješio da je zaprosi na najromantičniji način, ali se desio peh.

– Otišli smo na vožnju balonom. Iznajmio sam još jedan balon, koji je trebalo da se digne u trenutku kada bismo mi prolazili i otpustio bi znak na kojem bi pisalo “Hoćeš li da se udaš za mene?” Problem je nastao kada se balon zapalio, doduše ne tako jako. Jelena je počela da paniči. “O, bože. Imamo rupu u balonu” – otkrio je ranije teniser.

U želji da što prije ispravi situaciju, on se obratio vozaču balona, a onda se dogodila smješna situacija, prenosi Kurir.

– Onda sam vidjela drugi balon na kojem se pojavila, kako sam tada mislila, reklama. Pomislila sam da li je on lud, šta će ova reklama u to doba, a onda sam tek pročitala šta piše. Okrenula sam se, a on je već klečao s prstenom – rekla je Jelena svojevremeno.