Hrpa izgorenog lima ostala je u garaži Zagrebačke ulice u Velikoj Gorici (Hrvatska) nakon sinoćnjeg požara koji je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima izbio u garaži uz porodičnu kuću u vlasništvu 50-godišnjaka.

Dojavu o plamenu koji guta garažni prostor velikogorički vatrogasci dobili su u 22:12 u nedjelju. Po dolasku na mjesto intervencije dočekala ih je vatrena stihija u razbuktaloj fazi s kojom se odmah devetero vatrogasaca uhvatilo u koštac.

-Tri automobila su u potpunosti izgorjela u garaži veličine 10 x 6 metara. Vatrogasna intervencija je završila 27 minuta nakon ponoći - kažu za Jutarnji kratko iz JVP Velika Gorica.

Iz PU zagrebačke, pak, kažu da su izgorjela tri neregistrirana Mercedesa kategorije oldtimer te da će se po stjecanju uvjeta, obaviti uviđaj kako bi se utvrdilo je li uzrok buktinje koja je uznemirila dio stanovništva Velike Gorice ljudski faktor ili nešto drugo. Također iz policije napominju i da još uvijek nije utvrđena materijalna šteta, međutim, kako Jutarnji saznaje, cijeni se većom.