Dom Harisa i Meline Džinović na Senjaku godinama je građen, popularni pevač nekoliko puta je od nule sa arhitektom započinjao projekte kako bi svaki detalj unutrašnjosti, ali i spoljašnjosti vile zadovoljio standarde i želje njegove porodice.

Konačno su se 2021. godine sa nasljednicima Đinom i Kanom uselili u velelepnu vilu na Senjaku, čija je vrijednost procijenjena na dva i po miliona eura. – Čitav enterijer urađen je po projektu arhitekata, ali Haris i Melina su zajedno učestvovali u svemu i ništa nije moglo da se radi bez njihovog odobrenja.

U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar, a u dvorištu je i bazen – rekao je izvor blizak paru svojevremeno, a onda su vlasnici postepeno počeli da dijele detalje svog doma.

Ipak, dom Harisa i Meline Džinović nije bio mjesto sreće i ljubavi jer su samo godinu dana po useljenju uslijedile prve bračne svađe koje su kulminirale razvodom. Modna kreatorica spakovala je kofere i napustila porodičnu vilu, te sada živi u elitnom dijelu srpske prijestonice sama. Djeca su ostala sa Harisom te uživaju u svim čarima luksuza koje su im roditelji omogućili.