Amerikanka Margaret Losinger (68), po svemu sudeći, naslijediće milion dolara iz penzionog fonda bivšeg momka koji je preminuo u 59. godini.

Ona je raskinula sa Džefrijem Rolisonom 1989. godine, jer su imali drugačije poglede na budućnost. Tri decenije kasnije, doživjela je nevjerovatno iznenađenje.

Margaret je upoznala Džefrija dok je igrao frizbi u dvadesetima. Ubrzo, počeli su da žive zajedno, prenosi Daily Mail.

Vrijeme je prolazilo, Margaret je razmišljala o braku i djeci, dok je njen izabranik imao drugačije planove. Nakon dvije godine, okončala je vezu.

Kasnije se udala i dobila djecu, a Džefri je imao dugogodišnju partnerku.

Kao radnik fabrike “P&G”, Džefri je započeo plan štednje, navodeći Margaret Losinger kao korisnika. To se dogodilo dok su još uživali u ljubavi.

Međutim, nikada nije ažurirao polisu, pa je žena ostala upisana sve do njegove smrti.

Vraćamo se u sadašnjost i trenutak kada su Džerfijeva braća, nakon njegove smrti, saznala da ne raspolažu sumom od 1,15 miliona dolara.

Ričard i Brajan Rolison presavili su tabak i odveli Margaret odnosno “P&G” na sud, tvrdeći da kompanija nije pravovremeno obavijestila Džefrija o mogućim izmjenama ugovora.

S druge strane, advokati “P&G” su tvrdili da su obavještenja poslata na vrijeme, uključujući (onlajn) prijedlog za ažuriranje polise.

Braća su navela da su “poruke bile nejasne” i da ih je Džefri mogao pogrešno protumačiti, ali je sud stao na stranu kompanije i Margaret.

Ričard i Brajan Rolison ne odustaju i uložili su žalbu.