USLOVI KORIŠTENJA

Hayat d.o.o. nije odgovoran za kvalitet internet veze koju vam nudi vaš provajder a putem kojeg koristite uslugu GLEDAJ HAYAT i Hayat PLAY. Hayat se odriče od odgovornosti za eventualne štete ili nemogućnosti korištenja usluge.

Pretplatnik se obavezuje da će servis GLEDAJ HAYAT/Hayat PLAY koristiti poštujući autorska i druga srodna prava u pogledu sadržaja koji se servisom prenosi. Pretplatnik se obavezuje da će servis GLEDAJ HAYAT/Hayat PLAY koristiti za svoje privatne potrebe te istu neće, ni na koji način učiniti dostupnom javnosti u smislu važećih propisa o autorskim i srodnim pravima, a posebno garantuje da uslugu neće koristiti u zajedničkim ili javnim prostorijama bilo koje vrste, te da neće vršiti daljnu redistribuciju signala trećim licima, bilo da je u pitanju snimljeni ili sadržaj uživo.

GLEDAJ Hayat/Hayat PLAY
GLEDAJ HAYAT je multiscreen usluga, koja omogućava praćenje omiljenih TV kanala putem svih uređaja koji imaju pristup internetu. (tablet, mobilni, desktop/laptop). Ovaj servis nije moguće pratiti putem Smart ili neke druge vrste televizora. Hayat PLAY je VOD (Video On Demand/Video na zahtjev) usluga, putem koje možete gledati propuštene epizode emisija i serija, koje su trenutno aktuelne i u ponudi servisa.

Nakon otvaranja vašeg naloga i plaćanja pretplate na servis GLEDAJ Hayat/Hayat PLAY, pretplatnik ima mogućnost da koristi navedene usluge na bezbroj uređaja u jednom trenutku (tablet, mobilni, desktop/laptop) na istoj lokaciji korištenja (istoj pristupnoj adresi). Korištenje usluge na više lokacija istovremeno zahtjeva dodatne naloge. Plaćanjem jedne usluge dobijate pristup servisu GLEDAJ Hayat, odnosno gledanju kanala iz ponude UŽIVO ali i servisu Hayat PLAY, odnsono videoteci. Usluge je moguće koristiti bilo gdje u svijetu samo sa vašim nalogom.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa servisima, molimo vas obratite se na mail hayatsat@hayat.ba
Ukoliko imate pitanja u vezi sa pretplatom, molimo vas obratite se na mail pretplata@hayat.ba ili na broj +387 33 492 942 (09-17h CET)