VREMEŠNA IRIS (80) OPISALA KAKO IZGLEDA NJEN ODNOS SA 35-GODIŠNJIM MOMKOM: SVI U STUDIJU BILI SU ŠOKIRANI

Voditelji britanskoga šoua “This Morning” nisu mogli prestati da se smiju nakon što su čuli neobičnu ljubavnu priču penzionerke Iris Jones (80).

Ona je pred kamerama ispričala kako se zaljubila u svog 45 godina mlađeg dečka Muhameda Ahmeda Ibrahima iz Kaira, kojeg je upoznala na Facebooku. Dok su ispitivali penzionerku o njenim navikama u krevetu, voditelji nisu bili pripremljeni na eksplicitne opise vremešne Iris.

  • Prva noć je bila prilično gruba. Nisam bila ni s kim 35 godina, vjerovala sam da sam ponovo postala djevica – započela je Iris.

Onda je postalo još urnebesnije.

  • Smijem li da vam kažem šta smo koristili? Cijelu tubu lubrikanta – dodala je Iris pa nastavila:
  • Stvar je u tome da sutradan nisam mogla da hodam. Osjećala sam se kao da sam jahala konja bez sedla. Ipak, prebrodili smo to –  rekla je ova 80-godišnjakinja, ali i istakla da se njena veza sa mladim Egipćaninom ne zasniva samo na se*su.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SALKIĆ: SRBI U RS-U IMAJU NAJVEĆU OBAVEZU I POTREBU DA SE...

0
Ramiz Salkić, zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a, reagirao je na izjavu Milorada Dodika, predsjednika RS-a, da će "kao odgovor na rezoluciju o Srebrenici, RS pokrenuti postupak samostalnosti".