KAMIONET POLOMIO RAMPU I STAO NA PRUGU, VOZ GA UDARIO I GURAO STOTINE METARA

Teretni voz udario je kamionet na pružnom prelazu u turskom gradu Afyonkarahisaru, a snimak nadzorne kamere otkriva sve detalje nesreće.

Vozač pekarskog kamioneta nije se zaustavio na pružnom prelazu, već je, polomivši rampu, nagazio prelaz u trenutku kada je nailazio teretni voz koji je saobraćao na relaciji iz Afyonkarahisaka ka Konyi.

Na snimku se vidi kako voz udara u kamionet i gura ga nekoliko stotina metara niz prugu. U nesreći je povrijeđen 41-godišnji vozač kamioneta Ugur Cankaya, koji je zbrinut u bolnici na Univerzitetskom centru u Afyonkarahisaru.

Turska: Sudar voza i pekarskog kamioneta koji je prošao uprkos spuštenoj rampi i privremenoj zabrani prelaza preko tračnica na videu sigurnosne kamere

Turska: Sudar voza i pekarskog kamioneta koji je prošao uprkos spuštenoj rampi i privremenoj zabrani prelaza preko tračnica na videu sigurnosne kamere

Posted by Anadolija Balkan on Thursday, 6 February 2020

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

POČELA OBNOVA UNUTRAŠNJOSTI DŽAMIJE U GRADAČCU KOJA JE ZAPALJENA

0
Počeli su radovi na sanaciji štete nastale u unutrašnjosti džamije Husejnije u Gradačcu usljed podmetnutog požara sredinom novembra prošle godine.