VAHIDINU HASIČIĆU IZ ZAVIDOVIĆA POTREBNA POMOĆ DOBRIH LJUDI

38-godišnjem Vahidu Hasičiću iz Šadića kod Zavidovića, potreba je pomoć dobrih ljudi. Hasičić Vahid bori sa teškom bolesti SARKOM karcinom koji se za dvije godine proširio da je ostao bez ruke i proširio se na pluća.

Sarkom je rak koji se razvija u vezivnom tkivu, kao npr. kosti, hrskavica, mišići, tetive, žile, masti, živci, vlaknasto tkivo oko zglobova, itd. Može se razviti bilo gdje u tijelu, a najčešće se razvija duboko u ekstremitetima.

Osobe koje se nalaze u ranom, početnom stadiju nastanka sarkoma, uglavnom nemaju nikakve simptome. Sarkom se obično prikaže kao bezbolna izbočina (kvržica) ispod kože, često na rukama ili nogama. Sarkomi koji se razvijaju u abdomenu ili medijastinu nemaju također nikakve simptome sve dok ne narastu veliki. Kako sarkom raste i postaje sve veći, vrši pritisak na susjedne organe, tkiva, živce, mišiće ili žil

Da bi se spasio i preživio, Vahidu je potrebno 35.000 KM za lijek. Jedna ampula košta 5000 KM, za njegovu bolest doktori su propisali 7 ampula. Nažalost, ovaj lijek se ne može kupiti u Bosni i Hercegovini. Vahid je oženjen i ima dvije kćerke.

Molimo sve dobre ljudi, koji su u mogućnosti i žele pomoći Vahidu da se jave u INBOX – Vahid Hasičić ili na brojeve: 062/225-925, viber – 062/807-558

Žiro rčun (uplate iz inostranstva):

IBAN CODE: BA39-1613-0000-8733-1289 (radi lakšeg čitanja razmaknut po 4 cifre)
NAME: VAHID HASIČIĆ
ADDRESS: ŠADIĆI BB – ZAVIDOVIĆI
SWIFT CODE: RZBABA2S – Zmaja od Bosne bb, Sarajevo BIH

Uplate iz Bosne i Hercegovine

IME I PREZIME: Vahid Hasičić
ŽIRO RAČUN: 1613-0000-8733-1289
Adresa: Šadići bb – Zavidovići 72220

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE